Snabbfakta

  • Eskilstuna

Ansök senast: 2024-02-08

Bli en del av vårt Defence-team!

Publicerad 2023-09-11

Jobbeskrivning

Vi söker efter dig som vill arbeta mot defence och försvarsindustrin i vår region! I Eskilstuna har vi idag ett team som arbetar mot företag inom försvars- och säkerhetsindustrin men vi vill bli fler och växa tillsammans med dig. Hos oss finns det en god möjlighet för passionerade individer att arbeta i spännande uppdrag i avgörande roller för utvecklingen av Sveriges försvarsteknologi.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som vill arbeta i projekt hos våra kunder som arbetar mot försvars- och säkerhetsindustrin i Sverige. Du brinner för produktutveckling och tycker det är spännande och intressant med dessa typer av produkter och verksamheter. Är du en driven person som tror att du kan vara länken mellan beställare och utvecklingsteamet som gärna tar på sig ledarrollen är det ett extra plus!

Du är en produktutvecklare/konstruktör eller teknisk projektledare/koordinator med minst några års erfarenhet (Men gärna mer). Du har en relevant utbildning och/eller erfarenhet av liknande branscher. För denna tjänst behöver du även vara svensk medborgare och kunna kommunicera obehindrat på svenska både verbalt och i text.

Teknisk projektledare/koordinator?

I denna roll har du uppgifter så som att:

 • Leda och driva projekt med fokus på det tekniska.
 • Ha kontakt med leverantörer, inköpare och andra ledare inom projekten.
 • Vara en del i en grupp av projektledare.
 • Hålla koll på tidsplaner och följa upp milstolpar i projekten.

Dina egenskaper är att du har lätt att se helheten, du har lätt för att kommunicera och göra dig förstådd. Du gillar att leda och stötta människor i deras tekniska arbete, du har inget emot av att dyka in i tekniska diskussioner och vill fortfarande ha en hand i utvecklingsarbetet.

Produktutvecklare/Konstruktör?

Som en produktutvecklare och konstruktör är du en del av utvecklingsarbetet, du gillar förmodligen att arbeta i CAD och djupdyka i tekniska svårigheter. Du tar fram idéer, utvecklar dem och färdigställer dem. I ditt vardagliga arbete så är du en del i en grupp konstruktörer som arbetar i nyutvecklingsprojekt, du har kontakt och samarbetar med projektledare, inköpare och leverantörer.

Är Sigma Industry Innovation din nästa karriärsdestination?

Hos oss blir du välkomnad av glada och hjälpsamma kollegor. Vi har roligt på jobbet, högt i tak och ett engagerande klimat. Du står aldrig ensam inför en utmaning utan kan bolla idéer och hitta möjligheter tillsammans med dina kollegor. Vi tror på att samarbete är nyckeln till framgång. På Sigma Industry Innovation har du möjlighet att samarbeta med experter från olika teknikområden och utbyta idéer i en stödjande och inkluderande arbetsmiljö. Vi investerar i våra medarbetare och erbjuder kontinuerlig utveckling och utbildning. Här kan du ständigt växa i din karriär och bredda din expertis.

Sigma Industry är ett entreprenörsdrivet företag med stora visioner och korta beslutsvägar, vilket ger goda möjligheter att påverka såväl din egen som företagets framtid. Vill du bli expert inom ditt befintliga område, växa in i ett nytt eller engagera dig internt på Sigma? Möjligheterna är oändliga och hos oss får du allt i ett: en trygg anställning, en stimulerande vardag och en skräddarsydd framtid. Vi tror på att trivas på jobbet. Hos oss skapar vi en positiv och rolig arbetsmiljö där gemenskap och arbetsglädje är i fokus. Välkommen till Sigma Industry Innovation i Eskilstuna – en plats där du inte bara kan forma din framtid utan också påverka vår teknologiska framtid. Kom och gör skillnad med oss!

Vill du bli vår nya kollega?

Tack för att du har läst vår annons!

Vi hoppas att du känner dig nyfiken på oss och vi ser fram emot att läsa din ansökan och ditt CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag.

Kontakt

Har du fler frågor? Hör av dig så berättar vi mer!

Anton Sandegren: 073 - 629 17 61, anton.sandegren@sigma.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-09-21
 • Stockholm
 • Heltid
 • Uppsala
 • Heltid
Publicerad: 2023-09-18
 • Gävle