Snabbfakta

  • Sverige

Ansök senast: 2022-11-22

Försäljningsingenjör / Service Sales Engineer

Publicerad 2022-08-23

Försäljningsingenjör / Service Sales Engineer
Sverige

Vill du vara i en roll där du arbetar både med fokus och bredd där du har möjlighet att påverka? I vårt sortiment ingår bland annat en innovativ och prisvinnande produkt! Trivs du i en kultur som präglas av framåtanda, nyfikenhet och engagemang? 

Schaeffler Sverige AB söker nu förstärkning. Som Service Sales Engineer har du ett självständigt arbete där det bland annat ingår att bygga upp kundbasen. Du får vara med på resan att bygga upp arbetet från grunden i ett fritt och utvecklande arbete, i tätt samarbete med en driven organisation. 

Arbetsuppgifter
Som Service Sales Engineer får du möjlighet att växa med bolaget genom att självständigt driva och öka försäljningen. Du ser kundens behov, förstår tekniken och driver självständigt processen från start till mål. Du kommer att ansvara för serviceprodukter, lösningar samt försäljningsaktiviteter, och ditt viktigaste mål är att öka marknadsandelar och stärka våra kundrelationer. 

Kvalifikationer

 • Bachelor of Business Administration (BBA) eller högre inom teknik alternativt företagsekonomi
 • Yrkeserfarenhet inom försäljning samt som tekniker / serviceingenjör från processindustrin
 • Kunskaper i svenska och engelska, tyska är meriterande
 • Förståelse för process- och tillverkningsindustrin, underhållsteknik / planering, IOT
 • Goda kunskaper inom Microsoft Office (Outlook, Excel, PowerPoint, Word) samt CRM-system
 • Mål- och kundorienterad
 • Förmåga att arbeta i team och tvärkulturell erfarenhet
 • God förmåga gällande kommunikation och presentationsteknik

Din profil
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi söker dig som är självgående, drivande och motiverad av uppdraget. Du får gärna ha ett gott ordningssinne och god administrativ förmåga. Då hela Sverige är ditt arbetsfält är bostadsort flexibelt, men vi ser gärna att du bor på en ort med goda kommunikationer runt om i Sverige, då resande ingår i tjänsten.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsulter
Maria Ahlén, 0708-490288, och Mattias Lyckberg, 0733-336080 på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Schaeffler Group – We pioneer motion Schaeffler Group är en global verksam leverantör till fordons- och tillverkningsindustrin och har i mer än 70 år tillhört pionjärerna med banbrytande uppfinningar och utvecklingsarbete inom rörelseteknik och mobilitet. Med sina innovativa tekniska lösningar, produkter och tjänster inom CO2-effektiv drivning, elmobilitet, Industri 4.0, digitalisering och förnybar energi utgör Schaeffler en tillförlitlig partner för företag som vill göra rörelseteknik och mobilitet effektivare, intelligentare och hållbarare.

Schaefflergruppen levererar precisionskomponenter och system för drivlinor och chassin liksom rullningslager- och glidlagerlösningar för ett stort antal industriella applikationer. Under 2020 kunde företagsgruppen redovisa en omsättning på 12,6 miljarder Euro. och är med sina cirka 83 300 medarbetare ett av världens största familjeägda företag. Med nästan 1 900 patentansökningar 2020 var Schaeffler enligt tyska patent- och registreringsverket DPMA det näst mest innovativa företaget i

Liknande jobb:

 • Södertälje
 • Heltid
Publicerad: 2022-09-15
 • Gävle
Publicerad: 2022-09-23
 • Mellansel
 • Heltid