Snabbfakta

    • Gävle

Ansök senast: 2022-11-14

Förbättringsledare

Publicerad 2022-09-15

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Till avdelningen Miljö- och Verksamhetsutveckling Gävle söker vi nu en förbättringsledare till gruppen Verksamhetsutveckling då en av våra kollegor har slutat. Du kommer att ingå i en gruppering med Verksamhetscontroller och Verksamhetsutvecklare som tillsammans med våra Förbättringsledare stöttar organisationen.

 

Är du bra på att leda förbättringsarbete samt brinner för att utmana dig själv och andra? Då har vi en spännande och utmanande roll för dig.

 

Vid Gävle Bruk arbetar vi strukturerat för att skapa rätt förutsättningar för framtiden och vårt arbetssätt grundar sig i metoder som TPM, Six Sigma och Lean.  Just nu är vi inne i en förändringsresa där vi tar nästa steg i vårt förbättringsarbete genom att, med nämnda metodiker som grund, hitta det sätt att arbeta på som passar vår organisation och verksamhet bäst. Som förbättringsledare är du en viktig del i den utvecklingen.

 

Om tjänsten
Vi söker dig som brinner för strukturerat förbättringsarbete och vill vara med och fortsätta implementera och utveckla vårt arbete med ständiga förbättringar. Tjänsten innefattar huvudsakligen att vara metodexpert i problemlösningsmetodiker och vara ute i verksamheten för att både coacha och följa upp hur arbetet framåt går.

 

I arbetsuppgifterna ingår att genomföra utbildningar, coachning av förbättringsprojekt och aktiviteter samt lyfta fram goda exempel med hjälp av olika forum t.ex. genom att skriva artiklar till intranätet. Du kommer att, vid behov, stötta sektionerna i verksamhetsplanering, målnedbrytning, avvikelsehantering, gapanalyser och verktyg.  Du ska också arbeta med att inhämta kunskap för horisontell expansion. För att ge rätt förutsättningar för att klara uppdraget med uppföljning av verksamheten och säkerställa att vi får en helhetsbild i vilka gap vi har när det gäller vårt förbättringsarbete kommer du också att vara internrevisor.

 

Tjänsten innebär en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

Akademisk utbildning, gärna civilingenjörsutbildning. Erfarenhet av målstyrning, förbättringsarbete, förbättringsmetodiker och coachning. Kompetens inom ledningssystem (kvalitet, miljö, energi och livsmedelssäkerhet) liksom tidigare arbete med TPM, Six Sigma och/eller Lean är meriterande.  

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven, kommunikativ och har förmågan att ta egna initiativ samt att genomföra de beslut som tagits för att nå uppsatta mål. Du arbetar strukturerat och vill vara en del i arbetet när vi nu tar nästa steg i vårt förbättringsarbete. Du tycker om att samarbeta med andra och driva frågor med ett coachande arbetssätt. Du är duktig på att analysera, utvärdera data och bidra med ditt engagemang för att inspirera andra.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Verksamhetsutveckling
Ylva Söderlund, tfn 070-795 15 28

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-15
  • Malmö
  • Heltid
Publicerad: 2022-09-22
  • Grums