Snabbfakta

    • Gävle
  • Heltid
  • Rekrytering

Kategorier:

Ansök senast: 2022-11-03

Fastighetstekniker till Samhällsbyggnadsbolaget

Publicerad 2022-09-04

Om företaget
Samhällsbyggnadsbolaget är Nordens ledande aktör inom social infrastruktur. Vi äger bostads- och samhällsfastigheter i hela Norden och har som grundidé att utveckla, äga och förvalta långsiktigt med låg risk. Som partner till Sveriges kommuner vill vi bidra till att skapa ändamålsenliga lokaler för välfärdens viktigaste verksamheter. SBB har en stark balansräkning och tillhör den utvalda gruppen av svenska fastighetsbolag som erhållit en så kallad Investment grade rating. Med hjälp av långa hyreskontrakt kan företaget fortsätta utvecklas och expandera. Tack vare vårt fokus på långsiktighet kan vi uppfylla vår ambition att bli Nordens största bolag för bostäder och samhällsfastigheter.

Dina arbetsuppgifter
SBB är inne på en spännande resa där det händer mycket och nu söker vi en erfaren fastighetstekniker till deras kontor i Gävle. Om du är en initiativtagande och självgående problemlösare som gillar att arbeta med människor är det kanske just du som ska hänga med på resan! Som fastighetstekniker på SBB ansvarar du för driftsfrågor, felavhjälpande underhåll och tekniska installationer i lägenheter och andra fastigheter. I rollen arbetar du med bland annat hantering av felanmälningar, rutinkontroller, så som ronderingar och problemlösning av fastigheternas tekniska system. Du utför lägenhetsbesiktningar, hanterar ventilationssystem och värmesystem samt genomför systematiskt brandskyddsarbete.

Din profil
Vi söker dig som tar eget initiativ till förbättringsarbete och har förmågan att arbeta självständigt. Du sätter alltid kundens behov i första rummet och representerar SBB på ett professionellt och kundorienterat sätt. I dina ögon är inget problem för komplicerat för att lösas och du arbetar på ett effektivt sätt för att lösa de situationer som uppstår. Du skapar fina relationer med såväl kollegor som externa parter och du har en god kommunikativ förmåga. För att passa i den här rollen ser vi att du har en teknisk utbildning på gymnasienivå eller en teknisk YH-utbildning. Du har några års arbetslivserfarenhet inom fastighetsteknik eller liknande arbete samt innehar B-körkort.

Ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Då tar vi gärna emot din ansökan! I denna rekrytering samarbetar SBB med Clockwork Rekrytering och du ansöker via vår hemsida www.clockworkpeople.se, senast 2022-09-25. Vid frågor kring tjänsten kontakta Simon Lindberg på 073-351 27 99 eller simon.lindberg@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan!