Snabbfakta

    • Umeå
  • Heltid
  • Rekrytering

Kategorier:

Ansök senast: 2023-01-12

Fastighets- och Anläggningsingenjör

Publicerad 2022-11-13

Om företaget
Är du vår nya ansvarstagande och drivna lagspelare med förmåga att leverera hög kvalité och träffsäker service till hamnens kunder. Kvarken Ports är Umeås och Vasas gemensamma hamnbolag och nu behöver vi förstärka vår organisation med en ingenjör som jobbar bland annat med kort- och långsiktigt underhåll av våra fastigheter och anläggningar, fastighetsutredningar och mindre byggentreprenader. Låter det intressant? Sök då tjänsten redan idag! Kvarkenhamnar AB är det bolag som ansvarar för verksamheten och anläggningarna i hamnen. Vi är en av Skandinaviens största hamnar och vårt område består idag av drygt 100 Hektar mark och 1300 meter kaj fördelat på 14 kajplatser. Inom hamnområdet finns också förutom körvägar 14 km järnvägsspår (varav 6 km är elektrifierad). Under de närmaste åren byggs det en i princip ny hamn och vi har höga ambitioner! Det trafikslagsövergripande perspektivet och samspelet mellan sjöfart, järnväg och väg löper som en röd tråd i vårt arbete. Sjöfartens omställning och samhällets ambitioner att öka sjöfartens andel i logistikflödet innebär att vi har ett omfattande och viktigt arbete framför oss. Läs mer om vår verksamhet här: www.kvarkenports.com Vi arbetar med andra ord för högtryck och behöver därför förstärka vårt sammansvetsade team med nya medarbetare! Hamnen är en spännande och myllrande arbetsplats där du både får känna på pulsen ute i verksamheten samtidigt som du får möjlighet att jobba med tekniskt och logistiskt komplicerade utmaningar vid skrivbordet. Det bästa av båda världar!

Dina arbetsuppgifter
Som fastighets- och anläggningsingenjör så kommer du att utreda, identifiera och tillsammans med ansvarig hamningenjör planera utvecklings- och underhållsarbetet för hamnens olika fastigheter och anläggningar. Kvarken Ports ansvarar för cirka 10 fastigheter, typen av fastigheter är varierande och består av kontor, lager, tekniska anläggningar och terminaler. Vi ansvarar för och underhåller områdets el-, VA- och oljeavskiljarsystem, en del av dina arbetsuppgifter kan komma att ligga inom dessa områden. Du kommer därtill att arbeta med fastighetsrelaterat brandskydd och systematiskt arbetsmiljöarbete. Som fastighets- och anläggningsingenjör kommer du ansvara för att våra hyresgäster/kunder får den support och service som behövs för att kunna nyttja sina förhyrda anläggningar. Du kommer även att driva mindre utvecklings/byggprojekt både internt och i samarbete med våra hyresgäster/kunder. Vi har en spännande och mycket omväxlande arbetsplats som innefattar många olika typer av verksamheter.

Din profil
Vi söker dig som har en bred och varierad erfarenhet inom olika typer av fastighetsskötsel, drift och underhåll samt olika typer av byggentreprenader. Vi ser gärna att du är van vid administrativa uppgifter och trivs med att planera, prioritera och driva dina processer vidare. I och med att rollen innebär många kontaktytor, både internt och externt så söker vi dig med ett prestigelöst förhållningssätt och en hög nivå av service. Vi ser gärna att du trivs med att både arbeta självständigt samt att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet men vi ser gärna att du har högt egendriv, att du är flexibel och är en problemlösare som har lätt för att ta egna initiativ. Viktigast är dock att du har ett stort engagemang för din roll hos oss. Vi vill helt enkelt hitta rätt person som är villig att lära och utvecklas tillsammans med oss! Din kompetens • Tjänsten kräver B-körkort • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. • God IT vana • God erfarenhet av fastigheters drift och underhåll. • Erfarenhet av att arbetat med byggprojekt/entreprenader i rollen som beställare, entreprenör eller projektledare. Detta är meriterande: • Har erfarenhet eller utbildning inom systematiskt arbetsmiljöarbete och systematiskt brandskyddsarbete. • Erfarenhet inom VA och el. Utbildning Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning eller annan likvärdig utbildning mot bygg och fastighet. Relevant arbetslivserfarenhet kan bedömas likvärdig.

Ansökan
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef, Viktoria Larsson Kvarkenhamnar AB, 070-617 32 89, viktoria.larsson@kvarkenports.com I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Då vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 12 december 2022, via www.clockworkpersonal.se. För mer information om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Rickard Rehnmark, 070-821 53 48.

Liknande jobb:

  • Sala
  • Heltid
Publicerad: 2022-10-28
  • Göteborg