Snabbfakta

    • Göteborg

Ansök senast: 2023-06-30

Extraknäck: Lärare grundkurs i Java HT23

Publicerad 2023-01-27

-Vill du hjälpa andra igång på sin högskolebana? Vi på Infotiv söker dig som besitter goda baskunskaper i Java och gärna delar med dig av dem.

Infotiv TechDev har under många år haft ett tätt samarbete med IT-högskolan i Göteborg (ITHS), framför allt kopplat till YH-programmet Mjukvarutestare. Det 1,5 år långa programmet startar med en grundkurs i Programmering för Testare som i praktiken är en grundkurs i Java, och vi har i många år haft student från Chalmers eller GU som lärare i den här kursen. Kursmaterialet är färdigt sedan tidigare, och det du behöver göra är att läsa in dig på det och eventuellt fräscha upp några av dina Java-kunskaperna som blivit lite dammiga. Då Java är ett syntax-tungt språk har det vissa fördelar när det kommer till allmän förståelse för programmering.

Tjänsten är på deltid och går att kombinera med egna studier.

Krav

  • Du studerar idag IT/Data/Elektro/Z el dyl vid Chalmers eller Göteborgs Universitet
  • Du har lätt för att tala med och framför nya människor
  • Du har ett visst mått av tålamod
  • Du har en ödmjuk och förstående sida som passar lärar-rollen
  • Du har mycket god förmåga att på svenska dokumentera och presentera i både tal och skrift

Ansökan

Om du är intresserad av att bli en del av vår gemenskap på Infotiv så tycker vi att du ska ansöka till oss! Vi önskar höra mer om:

  • Dina erfarenheter; vad du har gjort tidigare i livet och vad du önskar göra framöver
  • Vem du är utanför arbetet
  • Eventuellt några rader om vad som gör dig till just den du är

Vilka vi är

Infotiv TechDev består idag av 70 ingenjörer, där våra uppdrag täcker alla aspekter av mjukvaruutvecklingsprocessen, från koncept och design till implementation och slutverifiering. Vi värdesätter ett öppet klimat och stöttar våra ambitiösa medarbetare. Som teknikkonsult hos Infotiv är man aldrig ensam och man har flertalet aktiviteter att engagera sig i, både kompetensbyggande och sociala.

Som teknikkonsult på Infotiv är du en del av ett företag som vårdar människorna som arbetar här. Företaget karaktäriseras av korta beslutsvägar och en familjär atmosfär, vilket gör att din närmaste chef har stora möjligheter att själv bestämma. Vi vet vad uppdragen går ut på, vilka utmaningar som finns och vilka egenskaper som uppskattas av uppdragsgivaren. Ledorden varmt hjärta, skarp hjärna genomsyrar vår organisation och samtliga våra medarbetare. Givetvis har vi bra lön och kollektivavtal.

Låter detta intressant, så tveka inte att ansöka redan idag. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi hoppas att du vill vara med och växa med oss!

Liknande jobb: