Snabbfakta

  • Stockholm
 • Heltid

Ansök senast: 2022-12-04

Examensarbete Väg och anläggning - Utvärdera effekter av eldrivna anläggningsmaskiner

Publicerad 2022-11-10

Inför utvecklingen av Slakthusområdet har vi ett unikt tillfälle att göra en studie på eldrivna maskiner i byggproduktion. Studien utförs inom verksamhetsgren Väg och anläggning i samarbete med Sustainovation och Volvo.

Ämnet för exjobbet och frågan som vi vill få hjälp att utreda är:

Arbetsmiljöeffekter och omgivningspåverkan för större eldrivna anläggningsmaskiner
Vi behöver din hjälp att utföra luftkvalitetsmätningar, vibrations- och bullermätningar på yrkesmedarbetare vid användning av större eldrivna anläggningsmaskiner. Mätningarna kompletteras med intervjuer av yrkesmedarbetare och maskinister. Skanska driver exjobbet med stöd av Sustainovation som är ett internt initiativ för utveckling och innovation inom hållbarhetsfrågor.

Kvalifikationer
Vi tror att du som vill skriva ditt exjobb hos oss är en person som har lätt för att driva projekt framåt, är nyfiken, engagerad och tar egna initiativ. Exjobbet kan genomföras av ex-jobbare som skriver själv eller i par.

Slakthusområdet
Just nu sker en spännande utveckling av Slakthusområdet i Stockholm som ska förvandlas från industri till attraktiv urban stadsdel. Slakthusområdet är en fossilfri entreprenad med 10% emissionsfria maskiner. Projektet blir ett av Stockholm Stads största stadsutvecklingsprojekt och planeras stå klart till 2030.

Väg och anläggning
Skanska vill föra människor närmare varandra och skapa en smidigare vardag. Det gör vi genom att bygga vägar, järnvägar, tunnlar, broar och anläggningar på ett hållbart sätt. Tillsammans med våra uppdragsgivare bygger vi morgondagens samhälle.

Välkommen in med din ansökan - sista ansökningsdag är 2022-12-04
Din intresseanmälan ska innehålla:

 • CV inklusive ett personligt brev, där även tidsperiod för examensarbetet framgår
 • Betygsutdrag på hittills avklarade studier

Ansökan stänger söndag 4 december men skicka in din ansökan redan idag. Urval sker löpande och examensarbetet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Distrikschef Kajsa Hedskog på kajsa.hedskog@skanska.se

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Kontaktperson

Anna Källman

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-18
 • Norrköping
 • Heltid
 • Sundsvall
 • Heltid
 • Gävle
 • Heltid