Snabbfakta

  • Göteborg
 • Heltid

Ansök senast: 2022-12-04

Examensarbete Marknadsgruppen Väst och DigiHuben

Publicerad 2022-11-09

Marknadsgruppen Väst och DigiHuben
Marknadsgruppen väst representerar Skanskas alla olika affärsområden och arbetar med positionering av vårt varumärke i Göteborgsregionen. DigiHuben är den del av Skanska IT där våra digitala innovatörer arbetar.

Nu vill vi tillsammans utveckla ett erbjudande till marknaden i form av en plattform där man över tid kan mäta och följa upp de sociala hållbarhetsvärdena man formulerat för ett bygg- och utvecklingsprojekt. Hur vet vi att våra ansträngningar att skapa en trygg och attraktiv stadsdel verkligen uppnås?

Nedan finner du förslag som vi hoppas att du tycker låter intressanta för ditt exjobb. Man kan välja att endast göra Steg 1 (förstudien) alternativt Steg 1 plus Steg 2 eller samtliga, dvs Steg 1-3.

 • 1. Förstudie:
  a. Möjligt tekniskt upplägg/utformning
  b. Möjliga/eventuella samarbetspartners/-aktörer
  c. Kostnadsberäkning
 • 2. Skapa en plattform som möjliggör insamling av data, analysera den, jämföra och lagra den - över tid.
 • 3. Pilotprojekt
  a. Test av plattformen i ett eller flera projekt tillsammans med kund till Skanska.

Kvalifikationer
Vi tror att du som vill skriva ditt exjobb hos oss är en person som har lätt för att driva projekt framåt, är nyfiken, engagerad och tar egna initiativ. Exjobbet kan genomföras av ex-jobbare som skriver själv eller i par.

Välkommen in med din ansökan - sista ansökningsdag är 2022-12-04
Din intresseanmälan ska innehålla:

 • CV inklusive ett personligt brev, där även tidsperiod för examensarbetet framgår
 • Betygsutdrag på hittills avklarade studier

Ansökan stänger söndag 4 december men skicka in din ansökan redan idag. Urval sker löpande och examensarbetet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta marknadsansvarig Maria Rydberg på 010-448 43 34 eller verksamhetsutvecklare Henrik Ljungberg på 010-448 42 52.

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Kontaktperson

Anna Källman

Liknande jobb:

 • Sundbyberg
Publicerad: 2022-11-16
 • Lund