Snabbfakta

  • Sundbyberg

Ansök senast: 2023-10-30

Examensarbete inom elektronik eller inbyggd mjukvara

Publicerad 2023-08-31

Är du i slutet av din utbildning inom elektroteknik, inbyggda system, mekatronik, datateknik eller liknande och letar efter examensarbete inom embedded (elektronik eller inbyggd mjukvara) till våren? Leta inte längre. I Stockholm har Prevas en stark tradition av att genomföra exjobb och vi vill gärna hitta duktiga, drivna studenter att samarbeta med. Under våren 2024 kommer vi att ta in 3-4 studenter - missa inte chansen att bli en av dem!

Då vi är ett konsultbolag har vi alltid spännande examensprojekt som vi skulle vilja genomföra. Antingen internt, för att skapa kunskap om framväxande teknik, eller tillsammans med någon av våra kunder för att hjälpa dem med någon av deras utmaningar. Vi är även öppna för att hjälpa dig realisera din projektidé om den är relaterad till vad vi gör.

Varför exjobb på Prevas?

 • Vi skräddarsyr exjobbet tillsammans med dig för att bäst kunna matcha vad du är bra på och intresserad av.
 • Du blir tilldelad en handledare internt som kan guida dig hela vägen från start till mål.
 • Som exjobbare hos oss är du medbjuden på alla events, teknikkvällar, frukostar m.m., precis som resten av alla anställda, och du har en fast kontorsplats under ditt exjobb.
 • Du får tillgång till ett stort, härligt nätverk av kollegor med helt grymt mycket samlad kunskap.
 • Individuell kompensation bestående av 1000 SEK per högskolepoäng.

  Att skriva exjobb på Prevas är dessutom ett bra sätt att få inblick i industrin och lära känna oss som bolag. De flesta av våra exjobbare börjar även jobba här hos oss efteråt.

  Ansökningsprocess
  Du kan ansöka till oss antingen individuellt eller i par. Söker ni i par så vill vi gärna ha in en separat ansökan ifrån er båda, men se till att det framgår vem du vill skriva tillsammans med. Ansökan ska inkludera betygsutdrag (både från kandidat- och masterstudier) tillsammans med en kort beskrivning av vilket ämne du/ni är intresserad av och varför. Ni kan givetvis ha samma beskrivning om ni söker ihop.

  Intresserad? Skicka in en ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande.

  Konsultchef & Ansvarig för exjobb 2024:
  Frida Lindberg 
  0735-536930
  frida.lindberg@prevas.se


  Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

  Liknande jobb:

  Publicerad: 2023-09-05
  • Göteborg
  Publicerad: 2023-09-19
  • Lund