Snabbfakta

    • Lund

Ansök senast: 2022-10-17

Erfarna app-utvecklare till nytt projekt

Publicerad 2022-09-19

Är du en erfaren apputvecklare som letar nya tekniska utmaningar? Vill du vara med i ett nytt spännande projekt med mål att erbjuda kunder världen över en ännu bättre mobil användarupplevelse? Vill du dessutom ha möjlighet att använda 10% av din arbetstid till att utforska dina egna idéer och till din egen utveckling? Välkommen att söka till ett nystartat app-team på Axis!

Teamet
Enterprise & Partner Solutions (EPS) håller på att bygga upp ett nytt mobilappsteam med mål att erbjuda våra kunder världen över en fantastisk mobil användarupplevelse för att avsevärt effektivisera deras arbete på fältet.

Du kommer få vara med från början i uppstarten av ett nytt spännande projekt och vara en viktig del i ett nystartat agilt team där vi kommer ha kompetenser inom iOS och Android-utveckling. Du kommer ingå i en organisation som utöver mobila applikationer erbjuder web- och cloudlösningar till våra kunder och parters. Du kommer även arbeta nära och ha stort utbyte med andra mobilappsteam på Axis och på så sätt få tillgång till ett ständigt utbyte av kunskap, utvecklingsmetodik och teknikval. Vi satsar mycket på att ligga i teknikens framkant och brinner för att ta datadrivna beslut då vi kontinuerligt analyserar användarbeteende för att lära oss mer om hur våra produkter och lösningar används vilket också ger teamen stora möjligheter att påverka slutprodukten.

Vem är du?
Vi tror att du vill nå framgång med andra och drivs av tekniska utmaningar samt av att skapa en riktigt bra användarupplevelse. Du är nyfiken, genuint intresserad av teknik och gillar att dela med dig av din kunskap till andra. Du vill bygga långsiktigt hållbara kvalitetsprodukter och bryr dig om mjukvaruarkitektur, utvecklingsstrategier och designmönster.

Vi söker dig som har en relevant teknisk ingenjörsutbildning på civilingenjörs- eller högskolenivå som innefattar programmering. Vi ser också att du har tidigare professionell erfarenhet av apputveckling i samt en vana av agila utvecklingsmetoder.

Vad kan Axis erbjuda dig?
Hos oss får du arbeta med kollegor med kompetens från olika delar av organisationen, vilket är berikande och underlättar kompetensspridning. Det finns också stora möjligheter till kompetensutveckling och att utvecklas åt det håll man själv är intresserad av. Vi tycker att god kundkännedom är viktigt och därför har vi ett antal initiativ där vi låter ingenjörer jobba nära några slutkunder som vi jobbar tätt ihop med för att lära oss mer om hur våra produkter uppfattas.

Axis som företag tror på en diversifierad arbetsstyrka. Vi vet att diversitet i grupper skapar förutsättningar för en mer kreativ arbetsmiljö, vilket är en grund för att vi ska lyckas.

Låter det intressant?
Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Är du nyfiken eller har några frågor, kontakta gärna rekryterande chef, Nina Steneram, på telefon +46 272 1800

Liknande jobb:

  • Göteborg
  • Heltid