Snabbfakta

    • Uppsala

Ansök senast: 2023-04-21

Erfaren projektledare till Sigma Industry

Publicerad 2022-11-22

Är du en kunskapshungrig projektledare som är nyfiken på andra projekt, företag eller nya branscher? Är det kanske så att du just nu letar efter inspiration och undrar ”Vad finns det för spännande där ute?” Då ska du absolut läsa igenom vår annons!

Vi erbjuder intressanta uppdrag och vi har en kultur där kollegor bryr sig, har kul tillsammans och hjälper varandra. Vi är topprankade av våra medarbetare och tillsammans bygger vi vidare bolaget och har roligt på vägen.

Sigma Industry Evolve är ett tryggt, stabilt och varmt teknikkonsultbolag som värdesätter medarbetare som om de vore familjemedlemmar. Här arbetar över 40 konsulter inom bland annat projektledning, produktionsteknik, validering, QA och produktutveckling. Vi är en del av koncernen Sigma Industry East North som i sin tur består av sex dotterbolag från Linköping i söder till Luleå i norr. Här råder stort engagemang och delaktighet från medarbetare, något som värdesätts högt och bidrar till en trivsam arbetsplats. Vi söker dig som vill vara med och både våra kunder men även aktivit delta i utvecklingen av individer och bolaget.

Vi har nu flera intressanta projekt för dig med flerårig erfarenhet inom något av följande områden:

- Nya produktionslinor förpackning

- Investeringsprojekt process och produktion

- Automation, Mes, PasX och industriell IT

- Techtransfer projekt

- Supplychain

- Energisektorn

Vi söker dig som har arbetat som projektledare i flertalet år, och genom olika typer av utmaningar, lärt dig att bygga team som lyckas. Du kan smidigt navigera i företagsorganisationer och är bekväm med att arbeta självständigt och strukturerat mot både tydliga och otydliga mål. Som person gillar du omväxling och har en vilja att göra skillnad. Framför allt är du en förbättringsentusiast som får med dig andra i ditt engagemang. Vi ser det som en självklar del att du vill vara en del i utvecklingen av dina kollegor och aktivt delta i erfarenhetsutbyte. Det är när vi har ett öppet utbyte med varandra som vi inom teamet växer.

Sigma samarbetar med en rad olika företag inom flera branscher och våra uppdrag handlar ofta om teknik i framkant. I Uppsala har vi idag en tyngdpunkt inom Life science men är verksamma i flera andra branscher och kommer under 2023 lägga stort fokus på att öka inom energisektorn. Hos oss har du möjlighet att lära dig något nytt eller arbeta inom områden som du redan är trygg och erfaren inom. Hos oss lär vi oss av varandras erfarenheter och har roligt tillsammans. Vi anser att kunskapsutbyte, gemenskap och korta beslutsvägar är nyckeln till framgång. I Team PL & management så har vi kontinuerliga träffar där vi utbyter erfarenheter och kunskap med varandra varannan vecka.

Vill du arbeta inom ett bolag som gör skillnad på riktigt? Där program som - Expect a better Tomorrow - Star for Life - syftar till att förbättra vår miljö och att utveckla personers drömmar.

Årets tema för expect a better tomorrow dagen är Klubben som syftar till att hylla och visa på det oerhört viktiga arbete föreningslivet gör.

Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta mig.
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum. Ring gärna om du har funderingar, varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt

För mer information kontakta

Christoffer Lindkvist,
+46 730630797
christoffer.lindkvist@sigma.se