Snabbfakta

  • Göteborg

Ansök senast: 2023-04-06

Erfaren KONSTRUKTÖR

Publicerad 2022-11-07

TJÄNSTEN

Som Erfaren Konstruktör har du ett brett ansvarsområde med uppgift att tillsammans med övriga i teamet driva dina komponenter eller uppgifter framåt i utvecklingsprocessen. Arbetet utförs i en internationell, agil miljö i nära samarbete med leverantörer, inköp, design, beredning, eftermarknad, produktion, provning.

I uppdraget kommer du att ställas inför olika spännande utmaningar varje dag och får i utbyte en fantastisk möjlighet att utvecklas och skapa nya erfarenheter!

Kunden finns inom fordonsbranschen i Göteborg.

PERSONLIGHET & KOMPETENS

För att komma till din rätt i den här typen av roll eller tjänst, så är du en teamspelare! Vi lägger stor vikt vid social kompetens då det ofta är en avgörande faktor i ett team.

För att du ska trivas som bäst tycker du om teknik och att jobba tvärfunktionellt.

Att ha många kontakter samt att vara en i gänget som driver utvecklingen framåt i god laganda är din vardag i den här rollen.

Rollen som konstruktör är spännande, varierande och intressant! Genom din sociala kompetens har du lätt för att kommunicera, lyssna till andra och anpassa dig efter nya omständigheter.

Du har erfarenhet av Agilt arbetssätt och känner till hur man jobbar i scrum team.

ERFARENHETSKRAV

 • Fordonsindustrin, dess underleverantörer etc
 • Minst 1-2 års relevant arbetslivserfarenhet av uppdragsledning och/eller konstruktion
 • B.Sc eller M.Sc inom Maskinteknik, Produktutveckling, Automotive etc.
 • Goda kunskaper om tillverkningsmetoder för moderna material
 • CREO och/eller Catia V5

MERITERANDE ERFARENHET

 • Agila metoder & arbetssätt, SAFe

OM SIGMA INDUSTRY WEST

Som arbetsgivare har vi gjort oss kända för vårt personliga klimat och en kultur med stor öppenhet, delaktighet och med mycket energi. Vi tycker om att göra saker ihop och strävar efter en bra mix av jobb och fritid.Det kan vara AWs, event, träningsaktiviteter, alpresor eller inspirationsföreläsningar. Vi har gjort många roliga resor ihop och förra gången seglade vi i Kroatien, vilket var fantastiskt att få uppleva tillsammans. Och JA – vi har både en egen foodtruck och ett eget band :)

Hos oss får du möjligheten att arbeta med spännande och varierande uppdrag på plats hos kunden eller i projektuppdrag från vårat härliga kontor beläget i hjärtat av Lindholmen Sciencepark.

Vi tror att självbestämmande, delaktighet och inflytande skapar den motivation som krävs för att du ska lyckas nå dina personliga mål. Våra medarbetare har valt oss som arbetsgivare för att vi delar just denna syn på karriären, framtiden och livet i stort - och framför allt så ska vi ha kul på vägen!

SIGMA GROUP

Som en del av Sigmagruppen erbjuder vi det bästa av två världar; stabilitet och entreprenörsanda. Sigma består av ett flertal bolag inom olika tekniska kompetensområden och har idag över 4500 anställda och verksamhet i 14 länder. Detta gör oss till Sveriges största privatägda konsultgrupp.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

Ansökningar hanteras löpande.

Vi är också öppna för partnerupplägg för denna tjänst.

Kontakt

För mer information kontakta

Anders Svenninghed,
+46 732411050
anders.svenninghed@sigma.se

Liknande jobb:

 • Linköping
 • Heltid
Publicerad: 2022-11-22
 • Göteborg
 • Heltid