Snabbfakta

    • Eskilstuna
    • Västerås

Ansök senast: 2024-02-02

Erfaren IT-profil sökes till Sigma Industry Innovation i Eskilstuna och Västerås

Publicerad 2023-09-05

Vill du ta nästa steg i din karriär inom industriell IT? Är du en erfaren IT-profil som brinner för produktionsnära IT-utveckling eller andra spännande områden inom branschen? Då kan Sigma Industry Innovation vara rätt företag för dig! Vi söker efter drivna och självgående personer som vill vara med oss på vår spännande resa framåt.

Som konsult på Sigma Industry Innovation ges du möjligheten att arbeta inom en rad olika branscher och roller, inom allt från fordons- och tillverkningsindustrin till Life Science, Industry 4.0 och industriell IT. Vi söker dig som är en entreprenör och vill bidra till en bättre morgondag, både för dig själv och andra.

Vi letar efter någon med några års erfarenhet av IT-projekt, digitalisering, systemlösningar, kravanalyser, testspecar, integrationer, informationsmodeller, processer, BI-system eller liknande områden. Du bör kunna analysera problem och identifiera passande lösningar både på egen hand och i samarbete med andra. Vi tror att du är en nyfiken och kommunikativ person med en målinriktad attityd och förmåga att ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Vidare hoppas vi att du hamnat i några riktiga utmaningar under din karriär där du både lärt av framgång och misstag, samt att du fortsatt har modet att hamna där igen.

På Sigma Industry Innovation har vi högt i tak och ett engagerande klimat. Du kommer aldrig att stå ensam inför en utmaning utan kan alltid räkna med hjälp från dina kollegor. Vi är ett entreprenörsdrivet företag med stora visioner och korta beslutsvägar, vilket ger goda möjligheter att påverka din egen och företagets framtid.


Medarbetarna är vår viktigaste tillgång och således vår högsta prioritet att vårda, balans mellan jobb och fritid, personliga lönemodeller, friskvård och god företagskultur är en självklarhet för oss.

Vill du bli vår nya kollega? Besök vår hemsida på www.sigmaindustryeastnorth.se för att lära dig mer om vår verksamhet och skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte att ansöka om du är intresserad. Vi ser fram emot att höra från dig!

Har du fler frågor? Hör av dig så berättar vi gärna mer!

Kontakt

För mer information kontakta

Marlene Elias

Eskilstuna/Västerås

+46 73 654 73 73

marlene.elias@sigma.se

Liknande jobb:

  • Jönköping
  • Eskilstuna