Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2024-01-05

Erfaren Automationsingenjör på KeyPlants

Publicerad 2023-11-06


Vill du vara en del av framtidens automationsteknik? Vi är inne i ett intensivt utvecklingsskede med fokus på att fortsätta växa de kommande åren. Därför söker vi nu en erfaren Automationsingenjör till vårt automations-team i centrala Stockholm. Ansök nu och ta steget in i ett spännande företag där vi drivs av innovation!

Om tjänsten
Som en del av KeyPlants Automation är du med och leder utvecklingen inom automationsområdet genom att tillämpa de senaste standarderna och teknikerna på våra unika modulära automationsprojekt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som automationsingenjör är det ditt ansvar att tolka kundens krav för att fastställa projektleveranser och tidsscheman. I våra stora nyckelprojekt är det också din uppgift att utveckla konceptuella och grundläggande designlösningar. Du behöver tänka på de tekniska och ekonomiska aspekterna för att skapa en välplanerad och genomförbar design. Som erfaren automationsingenjör tar du även tekniskt ägarskap för hela projektleveransen, från idé till färdigställande. Det betyder att du är ansvarig för att upprätta och hantera budgeten, schemalägga aktiviteter och fördela resurser på ett effektivt sätt. För att säkerställa bästa möjliga samarbete är det viktigt att du bygger och underhåller relationen med våra kunder och leverantörer.

Du får jobba på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen. Du blir även en del av ett team som består av ambitiösa, engagerade och erfarna kollegor. Som Automationsingenjör får du chansen att vara med och påverka våra produkter och bidra till vår marknadsledande position.


Vem är du?
Vi söker nu en erfaren automationsingenjör som kan tolka krav, utveckla design, ta ägarskap och leda team. Vi söker dig med erfarenhet av processautomation inom läkemedels- och life science-industrin. Kunskaper inom GAMP och GMP är viktigt för oss. Erfarenhet av Siemens PCS7, TIA Portal eller Emerson DeltaV är meriterande. Tidigare arbete med batch-automatiseringslösningar är också en fördel. För att trivas i rollen är du social och drivs av att vara en del av teamet. Du har en kreativ och lösningsorienterad inställning till hur du utför ditt arbete. Du är strukturerad, analytisk och intresserad av att hitta praktiska lösningar.

Vi tror att du har en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande samt relevant arbetslivserfarenhet. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vissa resor kan förekomma.


Om verksamheten
KeyPlants är ett väletablerat och expanderande företag som tillhandahåller front-end design, projektledning och processdesign, samt nyckelfärdiga modulära lösningar för industrin inom biovetenskap och avancerad teknologi.

Företag som samarbetar med KeyPlants kan ta del av kompetensen hos några av de mest erfarna experterna i branschen när det kommer till GMP-kompatibel farmaceutisk/bioteknisk processdesign och off-site konstruktion, det vill säga modulära lösningar.

Urval sker löpande, så ansök nu.

För mer information besök gärna https://keyplants.com/

#LI-HG1