Snabbfakta

  • Jönköping
 • Heltid
 • Rekrytering

Kategorier:

 • Data och IT
 • Embedded och hårdvara
 • Mekatronik
 • Systemutvecklare

Ansök senast: 2021-11-07

Embeddedutvecklare C/C++

Publicerad 2021-10-13

Om jobbet
Vill du jobba i ett framtidsdrivet företag som har fokus på hållbara lösningar för samhället? Som konsult hos oss på AFRY kommer du kunna utforska en mängd olika möjligheter och utmaningar. Vi tror på att lyckas tillsammans – att vi gör skillnad när vi drar åt samma håll, tillsammans med kollegor, kunder och partners.

Vårt affärsområde Products & Software Engineering växer och vi söker nu fler mjukvaruutvecklare till vårt kontor i Jönköping. Om du vill arbeta med produktutveckling och hårdvarunära programmering tror vi du kommer trivas i vårt gäng. I rollen som embeddedutvecklare blir du en viktig del av verksamheten hos våra kunder eller i vår inhouseverksamhet där du bidrar med din goda kompetens inom området.

Hos oss får du tillgång till ett fantastiskt nätverk av närmare 700 Embedded-konsulter över hela världen, men samtidigt nära kontakt med din chef och närmsta kollegor som alla utgår från vårt lokala kontor i Jönköping.

Matchning är viktigt för oss och vi är måna om att rätt person hamnar på rätt plats. Därför vill vi gärna träffa dig  för att mer specificera vilket uppdrag som matchar dig, din kompetens och det du ser dig göra framåt.

Sökord; inbyggda system, embedded systems, C, C++, Python, mjukvaruutvecklare, programmerare

Vem är du?
Hos oss på AFRY kommer du att arbeta som konsult i uppdrag, oftast ute hos våra kunder och för att trivas i rollen är du en lagspelare som tycker om att samarbeta. Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt och att du gillar att lära dig nya saker. Du trivs i en miljö som engagerar och utmanar dig, där du får möjlighet att kombinera dina programmeringskunskaper med din problemlösningsförmåga, för att tillsammans med teamet komma fram till den bästa lösningen.

Krav för tjänsten är;
 • Civil - eller högskoleingenjörsexamen inom relevant område
 • Minst två års arbetslivserfarenhet av hårdvarunära mjukvaruutveckling i C, C++ eller Python
 • Erfarenhet av agilt arbetssätt
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, båda i tal och skrift 
Våra värdeord - Brave, Devoted, Team players - säger mycket om vad vi söker. Vågar du utmana, är hängiven tekniken och vill vara en del av ett fantastiskt härligt gäng så kommer du trivas hos oss på AFRY!

Kan det här vara din nästa utmaning? Skicka in din ansökan redan idag – vi ser fram emot att höra från dig! 

Vi erbjuder
På AFRY har du en trygg anställning och vår övertygelse är att nöjda medarbetare är vårt recept för framgång, vilket gör att våra medarbetare är vårt fokus. Vi är måna om att du ska trivas på jobbet, med rätt uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter men också utrymme för en meningsfull fritid och att ha kul på jobbet! Enligt Universums helt oberoende årliga undersökning är AFRY en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, vilket vi är otroligt stolta över, så gillar du teknik är det hos AFRY du ska jobba!

Vårt arbete med mångfald och inkludering är ständigt pågående. Vi är övertygade om att en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, kreativa och mer framgångsrika ute på marknaden. Genom Club AFRY kan du lära känna fler kollegor via After work, bok/filmklubbar, brädspelskvällar, lunchlöpning, skidresor och mycket mera, listan kan göras lång, här finns något för alla!

Om företaget
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future

Kontaktuppgifter för frågor
Marcus André - Rekryterande chef
+46 70 190 59 41
marcus.andre@afry.com


Sofie Ilhed - Rekryteringspartner
+46 105058146
Sofie.Ilhed@afry.com

Liknande jobb

Publicerad: 2021-09-13
 • Norrköping
Publicerad: 2021-10-08
 • Stockholm
 • Heltid
Publicerad: 2021-10-15
 • Stockholm
 • Heltid