Snabbfakta

    • Eskilstuna

Ansök senast: 2023-02-05

Embedded Software Engineer

Publicerad 2022-09-02

Är du också en mjukis som har svårt att släppa tangentbordet? Vill du vara med och utveckla ny teknik? Sigma Industry expanderar just nu inom mjukvaruutveckling för inbyggda system och letar nya stjärnor till vårt team. Vill du också bli en del av ett härligt gäng? Då kan du äntligen ha hittat rätt!

Söker vi dig?

På Sigma kan du arbeta i spännande projekt hos några av de världsledande företagen inom fordonsindustrin som just nu står inför en transformation med autonomi, connectivity och electromobility i centrum. Det här öppnar upp en värld av nya möjligheter för ingenjören i dig och vi söker dig som vill vara med på en spännande resa tillsammans med oss!

Vi tror att du är en driven person som ser fram emot att göra skillnad för såväl Sigma som kunden. Du ser utmaningar som möjligheter och visar både engagemang och nyfikenhet i din vardag.

Gemenskap är viktigt för dig och du vill verka för teamets bästa. Du är även en ingenjör som nyligen har tagit examen eller som redan har erfarenhet inom mjukvaruutveckling. Det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för mjukvara och ny teknik samt att du kan kommunicera på både svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av mjukvaruutveckling, systemutveckling, mjukvarutest, testutveckling, systemarkitektur, programmering eller liknande, både från akademiska kurser och från yrkeslivet.

Låter det här som du? 😊

Söker du oss?

Hos oss blir du välkomnad av glada och hjälpsamma kollegor. Vi har roligt på jobbet, högt i tak och ett engagerande klimat. Du står aldrig ensam inför en utmaning utan kan bolla idéer och hitta möjligheter tillsammans med dina kollegor.

Som konsult på Sigma ges du möjlighet att verka inom en rad olika branscher, där du antingen är på plats hos kund eller på Sigmas kontor via satellit- och in-houseprojekt. Vi har bland annat projekt inom fordonsindustrin, Life Science, låsindustrin, konsumentprodukter, livsmedel och elektrifiering. Vi bryter ständigt mark inom nya, spännande områden. Hos oss kan du hitta det just du brinner för lättare än på ett traditionellt företag.

Det finns mycket att berätta om Sigma Industry, våra värderingar och vår verksamhet. Kort och gott är ingenjören hjälten och vårt hjärta finns i tekniken. Vi driver digitalisering och deltar i utvecklingen av morgondagens teknologi. Sigma Industry är ett entreprenörsdrivet företag med stora visioner och korta beslutsvägar, vilket ger goda möjligheter att påverka såväl din egen som företagets framtid. Vill du bli expert inom ditt befintliga område, växa in i ett nytt eller engagera dig internt på Sigma? Möjligheterna är oändliga och hos oss får du allt i ett: en trygg anställning, en stimulerande vardag och en skräddarsydd framtid. Låter vi som en perfect match?

Läs gärna mer om vår verksamhet på sigmaindustryeastnorth.se

Vill du bli vår nya kollega?

Tack för att du har läst vår annons!

Vi hoppas att du känner dig nyfiken på oss och vi ser fram emot att läsa din ansökan och ditt CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag.

Kontakt

Har du fler frågor? Hör av dig så berättar vi mer!

Johan Söderroos: 073-647 70 52, johan.soderroos@sigma.se

Mikael Hagström: 070-601 27 15, mikael.hagstrom@sigma.se

Liknande jobb:

  • Gävle
  • Heltid
Publicerad: 2022-09-08
  • Jönköping