Snabbfakta

    • Jönköping

Ansök senast: 2023-04-16

Embedded C utvecklare till ALTEN i Jönköping

Publicerad 2023-03-13

Vi söker dig som är utbildad mjukvaruutevcklare med stort intresse av inbyggda system och erfarenhet av C programmering!

Vad erbjuder vi?

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap.ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt. 

Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar. 

 

Om Rollen

I detta uppdrag kommer du ansvara för att utveckla och designa inbyggda system. Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara systemkrav, mjukvarukrav och design till implementation och test. Du kommer sitta nära kollegor inom andra tekniska discipliner och jobba produktnära i alla olika faser i projektet. För rätt person finns även möjlighet att klättra mot en arkitekt-roll med stort och långsiktigt ansvar hos vår kund. 

Är du den vi söker?

För att trivas i denna roll behöver du på ett eller annat sätt vara kunnig inom mikrocontroller, drivrutiner, applikationer och mjukvarutest. Utöver det ser vi att du;

  • Högskole- eller Civilingenjörsexamen i datateknik, elektroteknik eller motsvarande.
  • Är bekant med mjukvaruutveckling i embedded/inbyggd miljö.
  • Behärskar både engelska och svenska i både tal och skrift. 

Har du några frågor kan du kontakta Emir Brandic, konsultchef, via emir.brandic@alten.se.

We believe in growing together – ansök till oss idag!

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 50 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr. 

ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. 

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

Liknande jobb: