Alten

Sökord: alten jobb        
alten lediga jobb

Titel: Alten lediga jobb | Ingenjörsjobb.se
Meta: På Ingenjörsjobb.se listar vi alla lediga tjänster hos det internationella teknik- och IT-konsultföretaget Alten. Sök din nästa tjänst redan idag!

Alten lediga jobb

Har du tidigare jobbat inom teknik och IT eller är nyutbildad och vill börja din karriär på ett internationellt bolag som brinner för utveckling? Då ska du söka ett av Altens lediga jobb som du hittar här på Ingenjörsjobb.se. I vår överskådliga lista kan du enkelt se alla lediga jobb hos Alten som är ett konsultföretag inom teknik och IT. Vill du jobba inom energibranschen, industrin eller kanske viktig forskning som gör skillnad för människor? Alten är verksamma inom flertalet branscher och erbjuder en mängd olika konsulttjänster.

Alten jobb – Ett karriärföretag med många möjligheter

Alten är ett av Europas största teknik- och IT- konsultbolag och har över 33 000 anställda i mer än 30 länder. Ett jobb på Alten är ett engagerande jobb där du som individ får vara i fokus. Deras mål är att du som medarbetare ska kunna förverkliga dina drömmar och arbeta med din stora passion. Därför stöttar de dig genom hela din karriär och erbjuder dig exceptionella möjligheter till att förflytta dig inom företaget.

Alten har tre år på rad blivit utnämnda till ett karriärföretag, vilket innebär att de är en arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Därmed har du som nyexaminerad eller om du bara har några års erfarenhet av att arbeta med teknik och IT en utmärkt möjlighet för att växa inom ditt område tillsammans med Alten.
<h3>Altens kultur</h3>
Alten jobbar för en arbetskultur där man växer tillsammans. Din potential tas tillvara på och du får bland annat möjligheten till kompetensutveckling genom Alten Academy som är deras interna utbildningsorganisation. Här kan du gå kurser för att utveckla din professionella kompetens men också kurser som främjar din personliga utveckling. De satsar på att skapa en trygg och säker arbetsmiljö där du ska kunna trivas och på så vis alltid leverera ditt bästa.

Eftersom Alten finns i flera länder har du även möjligheten att göra en internationell karriär. De är verksamma i över 30 länder och om du är intresserad kan du söka dig utomlands inom detta globala företag.
<h3>Alten jobbar för gemenskap</h3>
Gemenskap är ett av Altens ledord och en viktig grundsten för ett fungerande företag. På Alten anordnas det ofta roliga aktiviteter för att du ska kunna lära känna dina kollegor bättre och ni på så vis ska kunna arbeta bättre tillsammans. Det kan vara allt från graffitimålning och laser dome till en enkel After Work. Det anordnas även gemensam träning i form av exempelvis fotboll, innebandy, tennis och padel som främjar din hälsa och även blir en härlig teambuildingaktivitet. Sök ett av Altens lediga jobb och var med och utveckla framtiden tillsammans med dina kollegor!
<h2>Altens lediga jobb söker du här på Ingenjörsjobb.se</h2>
Alla Altens lediga jobb hittar du här hos oss på Ingenjörsjobb.se. Tryck på ”Läs mer” för att se all information om den aktuella tjänsten. Har du bestämt dig för att söka ett av Altens lediga jobb? Klicka dig smidigt vidare genom länken i annonsen så kommer du till ansökningssidan. Finns det ingen tjänst ute som passar dig för tillfället kan du starta en bevakning så får du ett mejl så fort nya tjänster hos Alten kommer ut.