Snabbfakta

    • Lysekil

Ansök senast: 2023-02-05

Eltekniker till Preems raffinaderi i Lysekil

Publicerad 2022-12-07

Vill du arbeta på ett av världens mest moderna raffinaderier i en organisation där ingen dag är den andra lik? Lockas du också av att arbeta med frihet under ansvar och få möjlighet till ständig utveckling på arbetet? Då kan du vara den säkerhetsmedvetna Eltekniker vi söker.

Jobba för framtiden redan idag
Du kommer att vara stationerad i Lysekil och ingå i avdelningen för el- och instrumentteknik och rapporterar tillgruppchef. I tjänsterna finns möjlighet att arbeta med varierande uppgifter på hela anläggningen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
• Utföra avhjälpande och förebyggande underhåll på Preemraffs elanläggningar.
• Att utföra modifieringsarbete på raffinaderiets el-och styrsystem samt på fältmonterade elutrustningar.
• Utföra elarbete, planering och riskbedömning yrkesmässigt. I enlighet medgällandeföreskrifter, förordningar samt elsäkerhetsanvisning.
•Programmering/konfigurering av PLC, styrsystem och relä/motorskydd.
• Delta i projekt som underhållstekniskt stöd.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och förlagd till dagtid. Placeringsort Lysekil.
Beredskap ingår i tjänsten. B-körkort är ett krav.

Har du den här bakgrunden?
Vi vill att du som söker har elteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning inom el-och instrumentunderhåll. Har du praktisk erfarenhet av elunderhåll är det meriterande. Vi ser gärna att du har viss kunskap inom automationsteknik och programmering/konfigurering och auktorisation, A eller AL, är meriterande. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.

Är det här du?
Som person är du skyddsmedveten, ansvarsfull och van vid att ta egna initiativ då jobbet ofta är självständigt. Samtidigt är det viktigt att du har lätt för att arbeta ihop medandra samt ta kontakter både internt och externt. Det är därför viktigt att du är anpassningsbar och har en god förmåga att kommunicera. Vi förutsätter att du har praktisk erfarenhet av arbetsuppgifterna ovan och med god kännedom av starkströmsföreskrifterna.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emil Benjaminsson, Gruppchef El, telefonnummer 010-450 34 11.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt dock senast 5 feb 2023
Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

#LI-CBI

Liknande jobb:

  • Fagersta
  • Heltid
  • Stockholm
  • Heltid