Snabbfakta

    • Västerås
  • Konsultuppdrag

Kategorier:

Ansök senast: 2022-10-17

elmontör EA Elautomation AB

Publicerad 2022-09-21

arbetsbeskrivning.

Har du ett tekniskt intresse samt erfarenhet av att arbeta efter ritningar och el-scheman? Är du dessutom noggrann, lättlärd och motiveras av nya utmaningar? 
Då har vi det perfekta uppdraget för dig!
Vi söker nu elmontör till Elektro Aros Elautomation AB där du får möjlighet att använda ditt tekniska intresse samt kunskap.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

erfarenhet.

- Erfarenhet av liknande arbete och montage av teknisk utrustning.

kvalifikationer.

För att lyckas i rollen som elmontör ser vi att du har en teknisk gymnasieutbildning, gärna inom el eller motsvarande kunskap samt ett tekniskt intresse. Du är van att läsa och arbeta efter ritningar och elscheman. Du har körkort och behärskar svenska i tal och skrift. Meriterande om du har erfarenhet från tidigare arbete med ställverk, manöverskåp eller automationsskåp. 

Vi söker dig som är noggrann, lättlärd och van vid praktiskt arbete samt har ett tekniskt intresse och förståelse. Du arbetar bra självständigt men samarbetar också bra i grupp. 
Vidare är du positiv, har god samarbetsförmåga och tycker det är viktigt att hålla en god kvalité i det jobb du gör.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald 

ansvarsområde.

Som elmontör kommer du utifrån ritningar att bygga skåp från grunden till färdigt skåp, vilket innebär mycket mekanisk montering, kopplingar och kabeldragning innan du lämnar vidare för kvalitetskontroll och testning. Du får arbeta med helheten och startar din anställning med en god introduktion för att bli självgående i din roll. Här finns goda chanser att utvecklas och lära dig olika typer av kundspecifika skåp. 

ansökan.

2022-10-17-, välkommen att ansöka på www.randstad.se.

För information: Sandra Sundin, konsultchef, sandra.sundin@randstad.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-13
  • Uppsala
  • Gävle
  • Heltid