Snabbfakta

    • Uppsala

Ansök senast: 2022-12-20

Elingenjör

Publicerad 2022-10-21

Tillgången på hållbar, trygg och säker energi är grundläggande för hela samhället. Med ett starkt fokus på projekt- och kvalitetsstyrning stöttar vi på Semcon olika delar av energisektorn med vår expertis. Med oss är du med och deltar i utvecklingen av nutiden och framtidens energilösningar.

Nu söker vi dig som har en bakgrund inom beredning, projektering eller liknande och vill utvecklas i en roll som Elingenjör.

Om rollen
I vårt energiteam besitter vi en bred kompetens som sträcker sig från projektledning, konstruktion och underhåll till energikartläggning & -effektivisering, hållbarhet, mek, process- och analysarbete. Vi arbetar framför allt med kunder som producerar eller distribuerar energi med projekt huvudsakligen inom elkraft, men även kraft- och fjärrvärme.

I rollen kommer du komma i kontakt med olika intressanta bolag och här sätts din utveckling i fokus. Din roll kan komma att förändras beroende på just dina tankar kring din utveckling.
I rollen som Elingenjör kommer du bland annat arbeta med:

  • Beredning och projektering för verksamhet inom lokalnät eller regionnät
  • Ta fram materielplan för nya projekt
  • Kalkyler
  • Dokumentation och uppföljning
  • Förhandla markavtal och även andra typer av avtal
  • Tekniska lösningar

Om dig
För att trivas på Semcon värnar du om god gemenskap och vill bidra med dina perspektiv till kollegor. Du är kvalitetsmedveten, strävar efter att ditt arbete blir gjort på bästa sätt och tänker gärna nytt. Att vara lyhörd inför kunders och slutanvändares behov är även det en fördel i rollen som konsult.

Vi tror även du har erfarenhet/bakgrund inom:

- Energisektorn som elingenjör, beredare, projektör eller liknande
- Dokumentation
- Kostnadskalkyler
- Förhandling av avtal
- Framtagande av Materielplan
- Ingenjörsexamen eller motsvarad förvärvad erfarenhet

Vi tror starkt på att människor med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv är viktigt för att göra Semcon till ett bra, utvecklande och roligt ställe att arbeta på. Här kan du läsa mer om vår kultur.

Ansökan
Välkommen att ta kontakt med Cay nedan om du har någon fråga eller vill veta mer om tjänsten!

Cay Åsberg, 070 421 06 11
Team Manager