Snabbfakta

  • Göteborg

Ansök senast: 2023-01-21

Elektronikingenjör

Publicerad 2022-10-23

Elektronikingenjör
Göteborg - Stenkullen

Vill du arbeta med teknik i framkant, som dessutom bidra till en säkrare och smartare upplevelse för våra användare? Då tror vi att tjänsten som elektronikingenjör är något för dig!

Vad kan vi erbjuda dig?
Som elektronikingenjör hos oss får du en trygg anställning i ett stabilt bolag. Du blir en del av ett sammansvetsat team, med problemlösning på hög nivå, där dina insatser syns. Du får vara med och påverka vår fortsatta framgång och bidra till en säkrare, mer tekniskt avancerad upplevelse för våra användare.  

Vilka är vi?
Hellberg Safety utvecklar, tillverkar, säljer och marknadsför hörselskydd, ansiktsskydd och kommunikationslösningar för arbete i buller. Vi vänder oss främst till professionella användare med höga krav på kvalité, prestanda och design och finns inom segmenten industri, bygg, skog och trädgård. Med Hellberg behöver du aldrig kompromissa med din säkerhet. Smarta funktioner, hög bekvämlighet och användarvänlighet gör det lätt att ha på sig hörselskyddet hela tiden.  

Vad blir ditt fokusområde?
Vi söker nu en elektronikingenjör som skall arbeta med våra tekniskt avancerade hörselskydd. Du kommer tillsammans med teamet driva och designa elektroniken för våra framtida hörselskydd. Mycket av utvecklingen kommer att ligga inom hantering av ljud, Bluetooth & radiokommunikation.  

 

"Jag hoppas på att få in en motiverad kollega med stort intresse för elektronik och inbyggda system.​ En person med intresse att se helheten, hur elektroniken samarbetar med mjukvaran och tar sig igenom tillverkningsprocessen för att därefter kapslas in och testas. Men även hur produkten används av en kritisk slutkund.

Flexibilitet och förmåga att ta egna initiativ är väldigt uppskattat, likaså att arbeta som ett team. Positivt är om en blivande kollega även har intresse för ljud. Vi skyddar inte bara öronen, utan ska även underhålla dem.​"

Läs mer om vad Andreas, elektronikingenjör, har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/hellberg-safety

 

Dina arbetsuppgifter
Som elektronikingenjör oss kommer du att arbeta brett inom teknikområdet. Du följer våra produkter genom hela utvecklingskedjan, från förstudie till design, layout och komponentanalys. Du samarbetar med övriga teknikområden inom mekanik, system och mjukvara.  

Arbetsuppgifter innebär:

 • Arbeta med PCB design & layout
 • Vårda, förbättra och uppdatera befintliga produkter
 • Omvärldsbevaka tekniktrender och utvärdera ny teknik
 • Laborera och bygga prototyper
 • Stötta vid framtagning av testsystem 

Vem är du?
Till rollen som elektronikingenjör söker vi dig som är högskoleutbildad eller har relevant motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har gedigen kompetens inom elektronikutveckling och har arbetat både med analoga och digitala lösningar. Du har ett genuint teknikintresse och kan självständigt driva mindre projekt. Vi arbetar idag med Altium och Cadsoft Eagle.

Vi ser gärna att du har arbetat med radiokommunikation och Bluetooth, samt har en förståelse för programmering inom inbyggda system. Har du dessutom erfarenhet av design för laddning av batterier, så är detta ett stort plus. Du trivs med tekniska utmaningar, problemlösning, att ta egna initiativ och är bekväm med att ta eget ansvar. Att jobba tillsammans med kollegor inom övriga teknikområden, för att gemensamt skapa bästa möjliga produkt, är något du uppskattar.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, och Cassandra Åkerblad, 0720-708970, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om Hellbergs Safety
Vår passion för skyddsutrustning innebär att vi vet allt om hur du bäst skyddar dina viktigaste sinnen. Vi vet också att produktdesign och teknik går hand i hand för att bibehålla säkerheten. För det spelar ingen roll hur bra skyddet är om det inte är bekvämt eller om det hindrar dig från att höra eller se. Därför är designen lika viktig som skyddet, eftersom all skyddsutrustning är värdelös om den inte används. Den viktigaste egenskapen för våra produkter är att du använder dem. Hellbergs produkter är användarvänliga och bekväma för att du ska få arbetsro och kunna behålla fokus på uppgiften. Och efter en hård arbetsdag kan du gå hem med vetskapen om att du kan fortsätta göra det du gillar. Både på jobbet och fritiden.

Läs mer om oss på www.hellbergsafety.com

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-28
 • Göteborg
 • Linköping
 • Heltid
 • Halmstad
 • Heltid