Snabbfakta

  • Stockholm - Kista

Kategorier:

 • Elektroteknik
 • Embedded och hårdvara
 • Telekommunikation

Ansök senast: 2020-12-13

Elektronikingenjör inom Multimedia/ Telecom

Publicerad 2020-11-13

Hjälp oss göra världen säkrare! Just nu söker vi fler elektronikingenjörer till vårt Multimedia & Telecom-team i Kista.

Om Intertek

Bringing Quality, Safety and Sustainability to Life.

Vi ser till att vardagen blir lite säkrare för miljontals människor över hela världen. Det gör vi genom att testa elsäkerhet, EMC, miljötålighet, energieffektivitet och kemikalieinnehåll i produkter. Eller revidera och certifiera företags arbetsprocesser inom kvalitet, säkerhet, miljö och arbetsmiljö.

Med över 46 000 medarbetare är vi dessutom en av de största i vår bransch. Precis som våra kunder finns vi världen över och hos oss samarbetar du med kollegor från hela världen.

Din nya roll

Du blir en del av vårt Multimedia och Telecom-team och varvar teoretisk utredning med praktisk testning av allt från förstärkare till nätverksprodukter. Målet är en rapport som visar om produkten uppfyller internationella standardkrav på säkerhet.

Våra kunder spänner från svenska start-ups till välkända internationella varumärken och du arbetar dagligen med nya innovativa produkter som ännu inte nått marknaden.

Du arbetar framförallt självständigt i projekt samtidigt som du ingår i ett team som samarbetar nära för att nå uppsatta mål. Tillsammans ger vi ett viktigt bidrag till att världens konsumenter får säkrare och bättre produkter.

Ditt dagliga arbete innebär att:

 • Praktiskt utföra provningar i labbmiljö mot regulatoriska krav
 • Löpande analysera och dokumentera dina resultat
 • Teoretiskt och praktiskt simulera feltillstånd
 • Granska dokumentation

Vem är du?

 • Högskoleingenjör inom elektroteknik eller liknande
  alternativt har arbetat några år som ingenjör eller tekniker inom elektronik.
 • Har god förståelse för ellära/elteknik och har grundläggande kunskaper i el-schemaläsning

Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

Vi tror att du har lätt för att ta kontakt med nya människor och kan upprätthålla goda relationer till våra kunder. Du backar inte från en teknisk utmaning och motiveras av att lösa de problem du ställs inför. Ditt teknikintresse bidrar till att skapa förtroende och engagemang hos såväl kunder som kollegor.

Vi erbjuder dig

En stimulerande roll med mycket eget ansvar och kompetenta arbetskamrater i ett globalt företag. Vi har ett öppet och prestigelöst arbetsklimat och är en trygg arbetsplats med kollektivavtal och förmånspaket med tjänstepension, friskvårdsbidrag mm. Och framför allt, en möjlighet att bidra till en säkrare värld!

Ansvarig rekryterare: Daniel Henriksson, daniel.henriksson@intertek.com