Snabbfakta

  • Göteborg

Ansök senast: 2023-05-21

Elektronik- och hårdvaruutvecklare sökes till Sigma Embedded Engineering!

Publicerad 2022-12-22

Är du ingenjör med några års erfarenhet inom hårdvaruutveckling och vill vara med och utveckla för framtiden? Vi på Sigma Embedded Engineering letar alltid efter duktiga och kompetenta kollegor som, precis som vi, brinner för ny teknik och utveckling!

Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta inom flera olika områden i spännande uppdrag hos våra världsledande kunder - helt enkelt det bästa med att vara konsult – varierande arbetsuppgifter och erfarenhet men med tryggheten från en och samma arbetsgivare!

På Sigma Embedded Engineering tror vi på dig och att vi tillsammans kan skapa de mest intressanta möjligheterna genom att bygga den arbetsplats och miljö vi vill jobba i. Tillsammans hittar vi även uppdragen där du trivs och utvecklas, vi har uppdrag inom allt ifrån självkörande bilar(AD), telekom, försvar, industriföretag och företag inom konsumentelektronik med kompetensområden som Active Safety, IoT, 5G, radar och hårdvarukonstruktion.

Vi söker nu efter hårdvaruutvecklare, allt ifrån radar och mikrovågsteknik till digital konstruktion och kraft.

Du kommer att lära dig massor hos oss och i uppdraget men innan vi arbetar tillsammans ser vi att du har med dig erfarenheter från några av dessa områden:

 • M.Sc eller B.Sc inom elektroteknik, mekatronik eller annan relevant utbildning
 • Erfarenhet av kraftelektronik, DC-DC, AC-AC och AC-DC
 • Kunskap om digital konstruktion
 • Erfarenhet av radio och mikrovågsteknik, exempelvis PA och Filter
 • Minst två års erfarenhet av elektronikkonstruktion, gärna både schema och layout

  Du har förståelse för signalintegritetsproblematik, EMC, strömförsörjning och värmeutvecklingsproblematik.
  Du skall gärna ha systemerat och konstruerat mikrodator- och/eller FPGA-baserade kretskort med periferikretsar, strömförsörjning och allt annat som ingår i ett sådant system.
  Du behärskar också gärna enklare och medelsvår analog konstruktion samt har labb- och instrumentvana.

VILKA ÄR VI?
Vi älskar att göra saker tillsammans och strävar efter en bra mix av jobb och fritid. Det kan vara AWs, event, träningsaktiviteter, alpresor eller inspirationsföreläsningar. Vi har gjort många roliga resor ihop vilket har varit fantastiskt och något vi vill fortsätta med.

Kompetensutveckling har alltid varit viktigt för oss och förutom utvecklingsmöjligheter i ditt konsultuppdrag och diverse tekniska utbildningar har vi interna program för personlig utveckling. Flow by Sigma är ett program som fokuserar på bl.a balans i vardagen, hur man sätter och når personliga mål och hur man hanterar förändringar. Vi har även ett mentorsprogram som startar upp varje år med ett antal mentorer och adepter. Vi erbjuder också Linkedin Learning licenser för de som är intresserade av digitala självstudier.


VI ÄR EN DEL AV SIGMA GROUP

Som en del av Sigmagruppen erbjuder vi det bästa av två världar; stabilitet och entreprenörsanda. Sigma består av ett flertal bolag inom olika tekniska kompetensområden och har idag över 3500 anställda och verksamhet i 11 länder. Detta gör oss till Sveriges största privatägda konsultgrupp.

Livet är för kort för att inte arbeta på en grym arbetsplats med fantastiska kollegor - sök till oss redan idag!

Kontakt

För mer information kontakta

Julia Björkeryd,
+46 738556987
Julia.Bjorkeryd@sigma.se

Liknande jobb: