Snabbfakta

    • Södertälje

Ansök senast: 2020-09-28

Elektriker till anläggningsunderhåll

Publicerad 2020-09-14

Vi söker nu en elektriker till anlänggningsunderhåll!


Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att bedriva avhjälpande och förebyggande underhåll på fastighetsutrustning såsom felsökning i styrsystem och motordrifter, nivåhöjande åtgärder med konstruktionsändringar samt uppdateringar av dokumentation. Ett stort ansvarsområde för oss är relaterat till belysningen i de fastigheter som vi ansvarar för. Vi ansvarar också för att göra spänningsavbrott och spänningssättningar enligt rutin och dokumentera dessa.

En viktig del av ditt arbete är att se till att anläggningarna inom ditt område utnyttjas så energi- och kostnadseffektivt som möjligt. En viss del installationsarbete kan förekomma. I arbetet är det daglig kontakt med både kunder och leverantörer där du ansvarar för att planera, köpa material och utföra arbetet på ett effektivt sätt. 


Din profil

Vi söker dig som har 3-årig gymnasieutbildning eller liknande samt några års erfarenhet av drift & skötsel av elanläggningar inom industrin. Du ska kunna läsa och förstå elschematiska ritningar och har du erfarenhet av styr och regler ser vi det som meriterande.

För denna tjänst gäller det att du är noggrann, har känsla för service och ansvar samt har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp.

Krav på beredskap kan ställas. Vi ser också att du har B-körkort.


Ytterligare information:

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Mikael Trolle, Underhållsledare, tfn: 070-736 08 67 eller Per Bolin, Underhållsledare, tfn: 070-318 13 97.


Ansökan

Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev och betyg/utbildningsintyg. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag eller senast 2020-08-26 via Reflex / Jobsearch.