Snabbfakta

  • Lund

Ansök senast: 2023-10-16

Electronics Product Design Engineer

Publicerad 2023-09-18

Är du elektronikingenjör och hunrig på något nytt? Vi söker nu ingenjörer med något eller några års relevant erfarenhet inom området till vårt produktutvecklingsteam.


Ditt framtida team
Vi är 17 elektronikingenjörer med blandad erfarenhet och senioritet som nu letar efter fler kollegor till teamet. Vi är ett glatt och trevligt gäng med många inriktningar inom elektronik. I vårt team utvecklar vi Axis Pan, Tilt och Zoomkameror, alltså Axis rörliga kameror. Vilket innebär att vi är involverade i både mekatronik och elektronikkonstruktion.


Rollen
Som elektronikingenjör på Axis har du en aktiv och viktig roll i organisationen och ett starkt inflytande i våra fortsatta framgångar. Du är inblandad i alla stadier av utvecklingen - från idé till färdig produkt. Elektronikutvecklingen präglas av nytänkande och siktar både mot att stärka och vidga vår nuvarande produktportfölj samtidigt som du i ditt arbete studerar nya teknologier med fokus på framtida innovationer.

Vi arbetar projektorienterat där kontaktytorna är många. Du arbetar nära övriga discipliner inom projektet så som mjukvara, bild, mekanik, inköp, kravställare och leverantörer.

I rollen så har du ett stort inflytande och din input är högt värderad. Vi är måna om att lyfta fram våra anställdas olika kunskapsområden för att hitta den bästa synergin i vår organisation. Det är viktigt för oss att ligga i framkant och bana väg för avancerad och nyskapande teknikutveckling. För att främja innovationen arbetar du under stor frihet och vi har stor tillit till dig, ditt val av approach till uppgiften och din förmåga. Har du själv idéer kring egna projekt i anknytning till arbetsuppgifterna uppmuntrar vi gärna det.


Mångfalden av projekt är stor och varierande och de tekniska utmaningarna är många!

Vem är du?
Givetvis har du ett brinnande intresse för elektronik! Men vi vill att du också:

 • Har en ingenjörsexamen inom elektronik (BEE, BScEE eller MScEE)
 • Har något eller några års erfarenhet av elektronikkonstruktion
 • Har goda kunskaper, muntligt och skriftligt, i svenska och engelska då kommunikation och dokumentation sker på båda dessa språk


Som person är du:

 • Initiativtagande
 • Ansvarstagande
 • Relationsskapande
 • Strukturerad


Vad kan Axis erbjuda dig?
Axis är och har varit världsledande inom nätverkskameror under många år och har haft en lång period med en god och stabil tillväxt. "Vi" sitter i trivsamma miljöer på Emdalavägen i Lund med bra labb och verktyg att jobba med. Hos oss får du arbeta med kollegor med kompetens från olika delar av organisationen, vilket är berikande och underlättar kompetensspridning. Det finns också stora möjligheter till kompetensutveckling och att utvecklas åt det håll man själv är intresserad av. Du erbjuds även förmåner så som bonusprogram, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och tjänstecykel för att nämna några

Redo att agera?
Känns detta som en spännande utmaning så tycker vi att du skall lämna in en ansöka. Har du frågor eller vill veta mer om något så är du varmt välkommen att kontakta Torbjörn Andersson på +46 46 272 1800.

Liknande jobb:

 • Gävle
 • Heltid
Publicerad: 2023-05-22
 • Göteborg
 • Örebro