Snabbfakta

    • Ovanåker
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2023-11-10

Driven projektledare till Aefab i Alfta

Publicerad 2023-09-11

Om företaget
Alfta-Edsbyns Fastighets AB (Aefab) är ett helägt fastighetsbolag som ägs av Ovanåkers kommun. Företaget har idag ca 1600 lägenheter fördelade i Alfta och Edsbyn. Aefab har idag 66 anställda vilka arbetar med bland annat kontor och service, fastighetsförvaltning, byggnadsteknik, el- och driftsfrågor, kommunikation, marknadsfrågor och lokalvård.

Vårt mål är att utveckla och förvalta attraktiva boenden i Ovanåkers kommun, med personlig service, för en levande region. Vi vill arbeta för en hållbar utveckling för framtida generationer.

Läs mer om oss här: https://www.aefab.se/

På Aefab satsar vi expansivt framåt, vi har snart vår nya VD på plats i form av Katarina Härner som kommer med bred erfarenhet från fastighetsbranschen. Katarina börjar i mitten på september och kommer ta Aefab in i framtiden.

Läget och förutsättningarna kunde inte vara bättre än nu att börja hos oss i en helt ny roll som Projektledare, detta kommer att vara en central roll i bolaget med möjlighet att själv utveckla rollen.


Dina arbetsuppgifter
Som projektledare hos oss ansvarar du för att ta emot, planera och fördela arbetsuppgifter i olika projekt eller uppdrag som vi får från Ovanåkers kommun. Projekten faller in under fastighetsavdelningen där du har ett nära samarbete med alla våra avdelningar och arbetar tillsammans med flera yrkeskategorier så som tekniker, snickare, ingenjörer och bovärdar. I din roll hos oss kommer du även att samarbeta mycket med externa aktörer. Din anställning placeras i fastighetsavdelningen som idag består av fyra snickare, en byggingenjör samt en byggprojektledare.

Du blir länken mellan Aefab och kommunen och fördelar såväl små som stora projekt och har ett nära samarbete med inköp- och fastighetsavdelningen på kommunen. I tjänsten kommer du även att delta i upphandlingar, ansvara för budgetarbete samt säkerhetsställa att projekten utförs enligt deadline, till rätt kostnad och kvalité.

Vad erbjuder vi?

Hos oss på Aefab blir du en del av ett sammansvetsat team med lång erfarenhet från branschen. Du får vara med på vår förändringsresa och möjlighet att tillsammans utveckla bolaget och din roll. För oss är det viktigt att du som medarbetare mår bra därför har vi gjort en stor friskvårdssatsning. Vi erbjuder våra anställda en friskvårdstimme i veckan, friskvårdsmassage på arbetstid, ett generöst friskvårdsbidrag samt gemensamma aktiviteter.

Övrigt

Placeringsort: Alfta
Startdatum: så snart som möjligt


Din profil
För att passa i rollen har du tidigare erfarenhet av att arbeta med projektledning och erfarenhet av fastighet- eller byggbranschen, alternativt liknande som vi anser vara likvärdigt. Du har studerat till bygg- eller fastighetsingenjör som lägst på yrkeshögskolenivå eller besitter utbildning som vi anser vara likvärdig. Meriterande är om du har erfarenhet av LOU. Du har god ekonomisk förståelse som du förvärvat via studier eller arbete.

Som person är du strukturerad och noggrann samt har ett metodiskt tillvägagångsätt då du kommer att hantera många olika projekt samtidigt. Du har lätt för att samarbeta med andra och är lyhörd. Vidare är du stabil och behåller lugnet vid stressiga situationer.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och har lätt för att hantera digitala verktyg. Du har B-körkort då resor inom kommunen förekommer.

Våra kärnvärden är trygghet, service och framåtanda. Det är tre viktiga ledstjärnor som ska synas i vårt arbete och i vår företagsanda.


Ansökan
Sök gärna denna tjänst så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 1 oktober 2023. Skicka in din ansökan via www.clockworkpeople.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta chefsrekryterare Linnéa Hedenberg på telefonnummer: 073 351 27 84 eller maila linnea.hedenberg@clwork.se.


Liknande jobb:

Publicerad: 2023-07-07
  • Göteborg