Snabbfakta

    • Kramfors
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-10-10

Driftingenjör med miljöinriktning

Publicerad 2022-09-16

En hållbar arbetsplats – en renare värld
Vill du arbeta på en arbetsplats med inom branschen de mest högteknologiska och framåtlutande processer för en framgångsrik utveckling? Bollsta sågverk är i uppstarten av den nya produktionsanläggningen som blir en av världens mest högteknologiska sågverk.  Vill du vara med i utvecklingen?

Varmt välkommen med din ansökan!

På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid. Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet.

Din nästa utmaning
Ditt specialistområde är inom miljöfrågor och du kommer att ansvara för att handlägga, utreda och fungera som rådgivare inom organisationen inom de miljörelaterade frågor som finns kopplat till våra verksamheter, t ex lagkrav, revisioner, myndighetskontakter, kontrollprogram, miljötillstånd, miljörapporter osv. Du kommer att arbeta nära avdelningscheferna och stödja dom i operativa frågor och vid behov även gå in och arbeta med driftrelaterade frågor.Vårt pågående justerverksprojekt går in i slutfasen, men det projektet möjliggör även eventuellt framtida satsningar och utveckling i Bollsta där din specialistkompetens i så fall blir värdefull.

Du medverkar givetvis även för gott samarbetsklimat och är ständigt strävade efter att utveckla vår verksamhet.

Vem är du?
Du har i grunden en Miljöingenjörsutbildning alternativt motsvarande erfarenhet av arbete med liknande frågor sedan tidigare. Hos oss sätter vi säkerheten hos våra medarbetare först så meriterande om du även har erfarenhet av arbetsmiljöområdet sedan innan. Du är kommunikativ och har stort intresse för planering och struktur. En god relationsbyggare med gediget intresse för att skapa och utveckla våra processer. 

För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse. Inom enheten finns samlad kompetens inom flera områden och du kommer ha många duktiga och engagerade kollegor som stöttar dig i ditt arbete. I och med den storsatsning som gjorts på Bollsta sågverk kommer du få möjlighet att arbeta i en högteknologiskanläggning och vara med och bidra till en framgångsrik utveckling.  

Placeringsort är Bollstabruk som ligger beläget i Höga kusten. Detta ger dig möjlighet att utöver ett stimulerande arbete också ha en aktiv fritid med närhet till den storslagna naturen i området. 

Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska vara ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.
 
Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska vara ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.

Vill du veta mer?
För mer information om tjänsten: Magnus Wikström, Sågverkschef, 0612-88 020, magnus.wikstrom@sca.com
För mer information om rekryteringsprocessen: Alma Henriksson, HR-specialist rekrytering, 090-15 40 45, alma.henriksson@sca.com
Facklig företrädare: Tony Öman, Unionen, 0612- 88 109, tony.ohman@sca.com
Sista ansökningsdag är: 2022-10-10.

Om SCA
Kärnan i SCAs verksamhet är den växande skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.
Skogsbolaget SCA hade 2021 ca 4000 anställda och en försäljning på 18,8 miljarder kronor. SCA grundades 1929 och har sitt huvudkontor i Sundsvall.

Fler jobb från SCA:

Liknande jobb:

  • Örnsköldsvik
  • Heltid
Publicerad: 2022-09-19
  • Lund
  • Stockholm
  • Deltid