Snabbfakta

    • Stockholm

Ansök senast: 2022-11-13

Driftchef Högbytorp/ Norra Stockholm

Publicerad 2022-09-14

 

Driftchef Högbytorp/Norra Stockholm

 

Stockholm | Tillsvidare

 

 

Samhället står på randen till en energirevolution. E.ONs roll är att hjälpa konsumenter, företag och städer att distribuera och använda energi på smartast möjliga sätt. Det gör vi genom innovation, engagemang och ansvarskänsla. Och framför allt – vi gör det tillsammans!
 

Om rollen som Driftchef
Hos oss är alla olika, men vi har en sak gemensamt. Vi brinner för drift, underhåll, produktionsoptimering och långsiktig anläggningsutveckling för våra anläggningar i norra Stockholm. Detta görs genom en effektiv och ändamålsenligt drift som präglas av hög planeringsgrad. Vi lyckas med det för att vi aktivt jobbar med ständiga förbättringar och förnyar våra arbetssätt. Vårt mål är att med stöd i LEAN säkerställa en hög standard i allt vi gör.

I rollen som Driftchef har du det operativa ansvaret för driften av våra anläggningar på Högbytorp och i norra Stockholm. Vår driftorganisationen har vuxit de senaste åren och består idag av 35 personer uppdelade i en Skiftgrupp, en Dagtidsgrupp och ett flertal driftsamordnare. Tillsammans arbetar vi för en effektiv och optimerad drift med säkerhet och kunden i fokus.

Samtidigt som vi är mitt uppe i en förändringsresa är energibranschen i ett aldrig tidigare skådat läge. Förväntningarna på oss är större har vuxit och vi ser att vår roll är viktigare nu än någonsin tidigare. Vi gör därför allt vi kan för att bli ännu bättre, där du i din roll som Driftchef får ett stort förtroende och ansvar för att utveckla hela vår driftverksamhet, exempelvis inom områden som effektivitet och LEAN, samarbete inom och utanför organisationen och utifrån våra arbetssätt inom våra grupper.

 

Om dig som blir intresserad
Vi letar efter dig som har flera års erfarenhet av liknande arbete inom drift där du har bedrivit långsiktigt utvecklingsarbete. Vi behöver dig som har arbetat inom energibranschen och är trygg i att leda i en operativ produktionsverksamhet. Utifrån de förväntningar som finns på oss så söker vi i första hand efter dig som är erfaren i ledarskapet och blir lite extra nyfiken på dig som även varit ledare för ledare.

Du har ett målorienterat ledarskap och kan på ett tydligt och engagerande sätt driva förändringar tillsammans med dina kollegor och medarbetare. Det här är en roll som växlar mellan kortsiktiga utmaningar och mer långsiktigt proaktivt arbete, så vi hoppas att du trivs i de sammanhangen.

I rollen kommer du ingå i ledningsgruppen för Asset Management Stockholm och vara en värdefull person i arbetet med att utveckla hela vår produktionsverksamhet. Därför tror vi att du har en vana av strategiskt och långsiktigt arbete som kännetecknas av god kvalitet och högt ansvarstagande. Eftersom vi är mitt uppe i en stor förändringsresa, utgår vi ifrån att du är trygg i en föränderlig miljö och kan förmedla både en vision och trygghet kring framtiden.

Då vi arbetar med samhällsviktig verksamhet är anställningen säkerhetsklassad, vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning.

Välkommen att söka och var med oss på vägen mot ett hållbart samhälle! Sista ansökningsdatum är den 28 september.

 

För frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta:
Katarina Ekelund, +46 736479834

 

För fackliga frågor, vänligen kontakta:
Mats Ekblom, Unionen, +46 705 259188
Carl-Johan Johansson, Akademikerna, +46 702 163611
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129
Mats Lundberg, SEKO +46 730 499778

 

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 75.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-05
  • Örebro län
  • Heltid
  • Malmö
  • Heltid