Snabbfakta

  • Malmö
 • Heltid
 • Rekrytering

Kategorier:

 • Design och produktutveckling
 • Kemi och bioteknik
 • Produktion och processteknik

Ansök senast: 2021-01-30

Development engineer

Publicerad 2020-12-30

Date: Dec 29, 2020

Location: Malmö, SE

Company: AkzoNobel

Är du vår nya Development Engineer?
Har du en passion för färg och brinner för innovation? Drivs du av att lösa problem och har ett flexibelt arbetssätt? Då kanske det är du som är 1 av våra 2 nya Development Engineers! Inom AkzoNobel är vi ca 34 500 engagerade medarbetare som tillsammans skapar förutsättningar för god livskvalitet och en inspirerande vardag. Vi är ett ledande globalt färgföretag som förser företag och konsumenter världen över med såväl färg som ytbehandling. Idag är vi verksamma i över 150 länder och vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna. Våra innovativa produkter bär på en stolt historia och är skapade för att göra livet enklare för människor i en snabbt föränderlig värld. Bland våra välkända varumärken finns bl.a. Nordsjö, Cuprinol och International. Vi rankas återkommande som ledande inom hållbarhet i vår bransch och drivs av att bidra till välmående städer och levande samhällen genom att skapa en färgstark och trygg värld där livet blir bättre genom det vi gör.

Vad kommer du arbeta med?
Du kommer att tillhöra Interior Solution teamet. Teamet ansvarar för att supportera businessen med expertis gällande våra produkter som tillverkas mot industrin. Dina arbetsuppgifter kan se ut på följande vis:
 • Anpassa och förändra produkter samt arbeta med korttidsutvecklingsprojekt.
 • Supportera produktion med tekniska problem relaterade till produktkvalitet.
 • Supportera tekniker och sälj i Europa med kunskap om produkter.
 • Kulörframtagning enligt kundens önskemål 
En stor del av arbetet bedrivs på labb men du kommer även vara ute i fabrikerna. I rollen kommer du också att vara ute på kundbesök. Resor kan förekomma i tjänsten. Tjänsterna är två visstidsanställningar som sträcker sig över 2 år på heltid med start omgående. Du kommer vara placerad på vår site i Sege utanför Malmö och rapportera till Ingrid Gajmark, Teamleader Interior Solution

Vem är du?
Som person är du positiv, engagerad och flexibel. Du ser lösningar när andra ser problem och strävar alltid efter att uppnå goda resultat. Du har en god kommunikativ förmåga och har en stark vilja att ständigt lära dig mer för att utvecklas i rollen. Dessutom är du organiserad och kan strukturera upp ditt arbete väl.

För att blir framgångsrik i rollen ser vi gärna att du har en kandidat i kemi och erfarenhet av laborativt arbete. Har du erfarenhet från färgindustrin, kunskap om de råvaror som används inom färgtillverkning eller liknande är det meriterande och kan ersätta formell utbildning. Kulörframtagning kan vara en del av jobbet varför det krävs ett fullgott kulörseende. Vi ser även att du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.             

Varför ska du jobba på AkzoNobel?
Vi på AkzoNobel erbjuder en varm och inkluderande atmosfär där vi arbetar som ett för att nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2020. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Din ansökan
Vi välkomnar människor från alla olika bakgrund som ser hållbarhet, säkerhet och innovation som viktiga principer. Om du har en passion för färg, ta då steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! 

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via email. Urval och intervjuer kommer ske löpande.  

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Ingrid Gajmark, Teamleader Interior, +46 708 35 58 30

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Johanna Ekdahl, Talent Acquisition Partner, +46 708 35 65 22

Liknande jobb

Publicerad: 2020-12-18
 • Karlstad
 • Heltid
Publicerad: 2021-01-12
 • Västerås
 • Heltid