Snabbfakta

    • Huskvarna

Ansök senast: 2022-11-04

Design engineer med inriktning mekatronik

Publicerad 2022-09-05

Semcon har över 40 års erfarenhet från att arbeta med högteknologiska produkter. Vi har kunder inom vitt skilda branscher där vissa befinner sig i luften, andra under havet men de flesta på marken. Uppdragen varierar mycket och exakt var du som konsult hamnar kan vi inte säga, men vi kan lova att du kommer bli utmanad och du kommer vara med och skapa framtiden!

Som konsult hos Semcon kommer du att få möjlighet att skapa din egen karriär genom täta avstämningar med din chef. Du utvecklas snabbt och skapar dig på kort tid en bred kompetens. Vi letar efter dig som är nyfiken på ny teknik och som vill lära dig nya saker. Du är kommunikativ, lyhörd och prestigelös samtidigt som du har integritet och kan fatta beslut.

Rollen kräver att du har en ingenjörsexamen, gärna med inriktning mekatronik. Du är van att arbeta i team och du tar gärna egna initiativ för att driva utvecklingen framåt. Erfarenhet av drivlinor både till batteri- och bensindrivna produkter och erfarenhet av produktutveckling är mycket meriterande. Vana av att arbeta tvärfunktionellt och interagera med kunder och leverantörer är också bra. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

På Semcon har vi kollektivavtal och förmåner så som friskvårdsbidrag och bidrag till hemmakontoret. Vi har regelbundet aktiviteter på vårt kontor för att lära känna varandra och ha kul tillsammans men även för att lära oss av varandra. Konsultjobbet är för dig som vill ha det bästa av två världar. 

Välkommen med din ansökan! Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Olof Karlsson 0701603972.

Liknande jobb:

  • Jönköping
  • Örnsköldsvik
  • Heltid
Publicerad: 2022-08-12
  • Göteborg