Snabbfakta

  • Västra Frölunda

Ansök senast: 2023-10-23

CNC Tekniker med Svarv erfarenhet

Publicerad 2023-08-24

Är du en prestigelös och kvalitetsmedveten person som gillar utmaningar? Trivs du på ett familjärt bolag där din insats verkligen räknas och vill uppnå en värld där engångsplast är ett minne blott? Då är du kanske PulPac’s nästa CNC Tekniker!

Hos oss på PulPac kommer du få arbeta i en modern maskinpark med kompetenta kollegor som brinner för att göra världen mer hållbar. Engagemang, innovation och nyfikenhet genomsyrar hela bolaget och här finns stor chans till utveckling i din yrkesroll.

Om tjänsten

Som CNC Tekniker på PulPac blir du en del av CNC-teamet i Tech Center bestående av Tech Center Manager, Team leader, CNC-Tekniker och R&D Tekniker. Din roll blir att arbeta med enstyckstillverkning och serieproduktion av prototypdetaljer med hög precision i verktygsstål. Du kommer ihop med ditt team få ta stort ansvar över hela tillverkningsprocessen från ytbeläggning, riggning, beredning och svarvning till färdigt verktyg. Du kommer även ha nära dialog med vårt R&D-team där ni tillsammans bollar idéer, utmaningar och lösningar kring olika verktyg.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

 • Hantera beställningar av material och åtgångsdelar till maskiner
 • Tillverka verktyg och andra delar i CNC-svarv, montera riggar och slipa/polera verktyg
 • Sätta upp rutiner för verktygstillverkning.
 • Hjälpa till att organisera verkstad och övriga lokaler.
 • Vara med i utvecklingen av verktyg på ett tidigt stadie tillsammans med R&D-teamet genom att medverka på möten och i diskussioner.
 • Hålla dialog med leverantörer gällande val av material, härdningsparametrar, ytbehandlingar med mera.
 • Beredning av CNC-program

Om dig

För att trivas hos oss tror vi du är lösningsorienterad, tillmötesgående samt har ett öga för detaljer. Som person är du flexibel, ödmjuk och stimuleras av att arbeta tätt med kollegorna omkring dig.

För att lyckas i din roll har du en industriteknisk utbildning samt ett par års erfarenhet av liknande arbete, gärna CNC svarv med HAAS som styrsystem. Har du sedan tidigare arbetat med serieproduktion och/eller CAM-beredning i Inventorcam eller Fusion360 är det meriterande. Men viktigast för oss är att du har ett genuint intresse för teknik och utveckling.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort, truckkort är meriterande.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vår Produktionssite i Landvetter. Skiftarbete kan förekomma.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Eventuella frågor besvaras av HR Victoria Rörqvist på 0709–106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://youtu.be/UsHiZCnIrJ4

https://www.pulpac.com/

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-09-08
 • Arboga
 • Heltid
Publicerad: 2023-09-12
 • Stockholm
 • Heltid