Snabbfakta

    • Norrköping
  • Konsultuppdrag

Kategorier:

  • Data och IT
  • Nätverks- och drifttekniker

Ansök senast: 2022-02-21

Cloud platform engineer till Norrköping

Publicerad 2021-11-26

arbetsbeskrivning.

Brinner du för IT/teknik och en aktiv livsstil? Är du en social person som ser dig själv som lösningsorienterad och vill du stärka din kompetens genom att arbeta i en tekniskt komplex miljö? Vill du dessutom vara en del av ett team bestående av kompetenta kollegor som samarbetar och har roligt på jobbet? Då har vi tjänsten för dig! 

ansvarsområde.

Som Cloud Platform Engineer kommer du arbeta med moderna Cloud/Hybridlösningar samt traditionella onprem- och hostiglösningar. Du kommer säkerställa att IT-tjänster och plattformar uppfyller satta krav samtidigt som du arbetar med utveckling och förbättring. Du utformar, planerar och integrerar molnbaserade lösningar med infrastruktur som kod samt ansvarar för att identifiera nya behov från verksamheten och upprätthålla en god samverkan med leverantörer. Dessutom är du delaktig i beslut kring val av teknik, prioritet och riktning vid ny hård- och mjukvara.

arbetstider.

Heltid. 

kvalifikationer.

Vi söker dig som har minst några års erfarenhet av molnlösningar inom Microsoft samt har en bakgrund inom IT. Vi tror också att du har en relevant högskole- eller högskoleexamen, men detta är inte ett krav om du har motsvarande arbetslivserfarenhet eller drivit egna projekt.

Vi söker därför dig som har erfarenhet av:
• IT-infrastruktur, arbete med installation, drift, felsökning och underhåll
• Ms Azure eller andra molnbaserade tekniska lösningar
• Nätverks- och integrationskunskaper

Det är även viktigt att du har ett eget driv och ett stort engagemang samt god kunskap inom Svenska och Engelska. Då du kommer att arbeta i team så det är viktigt att du är en lagspelare och tror på samarbete samtidigt som rollen är självständig och kräver egna initiativ. Det viktigaste av allt är att du har ett brinnande intresse för teknologi och vill vara en del av den spännande resan framöver att utveckla ny teknik. 

ansökan.

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. För mer information, kontakta Amanda Berg på amanda.berg@randstad.se eller på 072-0644358.