Snabbfakta

    • Skövde
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-11-06

Byggnadskonstruktör

Publicerad 2022-09-15

Vi fortsätter rekrytera till vårt team inom byggkonstruktion i Skövde och söker nu fler kollegor! Högst på agendan ligger just nu den gröna omställningen. Nu söker vi dig som vill vara med och påverka branschutvecklingen inom fastighetsbyggnation, tillsammans med oss på COWI Sverige.
 
Välkommen till byggkonstruktion i Skövde! Vi är ett sammansvetsat team på 8 personer med en tekniskt kunnig och hängiven ledare till gruppchef i toppen. Vi ingår i avdelningen Byggnad & Fastighet Väst där vi arbetar med hela värdekedjan inom byggnad och fastighet. Detta gör vi i nära samarbete med såväl våra andra byggnadskonstruktörer som våra energi-, VVS-, brand- och elingenjörer. Tillsammans är vi ett team på ca 100 medarbetare i västra Sverige med målsättningen att leverera hållbara lösningar med kvalité i alla våra projekt. 
 
På vårt kontor i Skövde sitter flera duktiga kollegor inom olika discipliner så som; byggnadskonstruktion, elteknik & infrastruktur. Du kommer med andra ord att vara omgiven av många olika kompetenser och trevliga kollegor. 

KLIMATSMART BYGGNADSKONSTRUKTÖR
Vårt fokus ligger på att leverera hållbara och klimatsmarta lösningar. I rollen som konstruktör så ger vi dig möjligheten att arbeta med just det genom projektering i allmän konstruktion eller prefab. Beroende på din erfarenhet och ditt intresse så kommer vi att forma rollen efter dig. 

Vi ser gärna att du får chansen till att antingen specialisera dig inom ett av områdena, eller arbeta i en kombinerad. I den här rollen får du chansen att jobba med det som just du är bra på och brinner för.

Vi använder programvarorna Revit, Tekla, Impact mfl. 

För att skapa morgondagens hållbara samhälle krävs medvetenhet och kunskap, en optimerad stomme med rätt mängd material på rätt plats är av största vikt för att vi ska nå de högt uppsatta klimatmålen, vilket är en viktig del i COWIs verksamhet. I din roll som konstruktör bistår du med din tekniska kunskap såväl internt som externt för att möjliggöra klimatsmarta lösningar. Vi arbetar med byggnad & fastighetsprojekt, allt från stora sjukhusprojekt till små tillbyggnader.

Du är i denna roll omgiven av kompetens inom byggteknik i Göteborg, Vänersborg, Malmö och Stockholm, men även av våra danska kollegor och våra kollegor i Litauen som bistår dig med resurshjälp. 

DIN PROFIL
Vi söker dig med erfarenhet av att projektera konstruktionsuppdrag. Har du även arbetat i rollen som handläggare så ser vi det som mycket meriterande. 
 
Du har en god kompetens inom hela eller olika delar av spektret som ryms inom byggkonstruktion och har ett kreativt och innovativt sätt att angripa ett uppdrag. 
 
Du är lyhörd för kundens mål och tankar, men framför också lösningar och metoder som präglas av helhetstänk och hållbarhet, allt i en samklang.
 
  • Du är utbildad inom byggteknik på som lägst högskolenivå och vi ser helst att du har 3–4 års erfarenhet av rollen som konstruktör 
  • För att lyckas i rollen behöver du vara driven, målinriktad och ha lätt för att samarbeta med både kunder och kollegor. Du är målorienterad och har intresse för uppdragsstyrning
  • Det är också viktigt att du är flexibel och har stort fokus på kundens mål
  • Du bör också ha lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska
ATT ARBETA PÅ COWI
COWI grundas i en stiftelse som har sin utgångspunkt i att utveckla tekniken inom samhällsbyggnadsbranschen. På COWI satsar vi på medarbetarskap genom att utvecklas i spännande projekt. Ifrån en stabil plattform tar vi oss vidare för att skapa en riktigt spännande och långsiktig framtid. Vi vill ge dig som medarbetare en arbetsplats att växa på med fokus på gemenskap, teknisk utveckling och möjlighet att påverka branschen. Våra grundvärderingar fundamenteras av tillit, teknisk kompetens, engagemang och gemenskap. Vår stora vision och målbild är i dagsläget den stora gröna omställningen.

INTRESSERAD?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Elias Fritzson, Gruppchef på Byggteknik i Skövde elfr@cowi.com/010-850 18 03. Om du har frågor om rekryteringsprocessen så ta gärna kontakt med rekryteringspartner Sarah Wallentin, srwa@cowi.com/010 - 850 11 20.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-23
  • Örebro
Publicerad: 2022-08-22
  • Löddeköpinge