Snabbfakta

    • Umeå

Ansök senast: 2022-09-30

Business Unit Manager - Umeå

Publicerad 2022-04-08

Hello Possibility!

Prevas utvecklar, förvaltar och supporterar lösningar till sina kunder runt om i världen.

Prevas expanderar sin verksamhet i norr. Vi har idag kontor i Luleå och Gävle i den nordliga regionen, och nu fortsätter att avancera på fler orter!
Vi söker dig som är affärsinriktad och ser uppstart och utformning av en ny verksamhet som en möjlighet och ett naturligt steg i din karriär. Du står för ett modernt ledarskap med fokus på  försäljning samt att vidareutveckla och vårda relationer både med kollegor och kunder.
 

Tjänsten
Du kommer vara en central spelare i vårt ledningsteam i Prevas region North och vi väntar oss att du vill vara med och påverka, både innehållet i din roll och hur vi på Prevas fortsätter utveckla verksamheten. Tjänsten innehåller bland annat coachning och ledning av både juniora och mer erfarna konsulter, kvalificerad försäljning av både konsulttjänster och projekt och att omvandla våra strategier till konkreta aktiviteter. Då vi har ambitionen att växa  innebär tjänsten att med precision rekrytera nya kollegor där du äger processen från behov till signerat anställningsavtal.

Din erfarenhet
Du är en person som uppfattas som naturligt utåtriktad med ett stort engagemang. Med fördel har du redan knutit ett antal relationer i branschen och har ett bra nätverk i Umeå med omnejd. Du har lätt för att skapa goda relationer med både medarbetare, kunder och bör ha erfarenhet av att sälja konsulttjänster och att rekrytera. Du är en god lyssnare, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken. 

Har du tidigare erfarenhet av Produktutveckling, Industriell IT och Automation är det meriterande.

Vi kommer lägga stor vikt på att den vi finner har erfarenhet ifrån projekt och lösningsförsäljning.  

Du bör ha tidigare ledarerfarenhet, och du har egenskaper som gör att du kan skapa en utvecklande arbetssituation för dina medarbetare och har ambitionen att få gruppen att växa. Vi ser också gärna att du ytterligare vill utvecklas i din ledarroll. 

Om du gillar nydanande teknik och att arbeta i ett sammansvetsat team, ja då har du kommit helt rätt!

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Körkort B krävs.

Arbetsort
Prevas Umeå - inledningsvis är remote möjlig

Kontakt
Har du funderingar kring tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta rekryterande chef Majid Meshkintorreh , Majid.Meshkintorreh@prevas.se  

Liknande jobb:

  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2022-08-18
  • Lund
  • Heltid