Snabbfakta

    • Sundsvall
  • Heltid
  • Rekrytering

Kategorier:

Ansök senast: 2022-11-03

BIO Service Specialist/ Site Supervisor

Publicerad 2022-09-04


Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Valmet söker nu en engagerad Bio Service Specialist/Supervisor till deras team Fiber Field Service Sweden, med placering i Sundsvall!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Service specialist kommer du att agera brygga mellan kund och projektledare i nya installationer och serviceprojekt hos kund. Du kommer även att hjälpa till med installationsplaner och kunddokument, uppskatta man-dagar på site och supportera design-teamet med avseende på service, underhåll och installation. Vidare kommer du att sköta utbildningar både med kund och intern servicepersonal på teknologiområdet samt sköta eller vara delaktig i kontroller av tillverkningskvalitén hos Valmets underleverantörer. Tjänsten innefattar en hel del resande främst inom Europa men också globalt.

Vem är du?
För att lyckas i tjänsten ser vi att du som söker har en teknisk utbildning motsvarande minst gymnasienivå. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av fiber och Biomassa/bränsle alternativt mekaniska massa. Det är önskvärt om du besitter en bakgrund inom installation och projektledning. Du som söker har ett stort intresse för att lära dig nya saker och en positiv inställning till förändring samt att du drivs av att leda och stötta ditt team. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Känns den här tjänsten som helt rätt utmaning för dig? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan!

Om verksamheten
Vad erbjuder Valmet? Förutom ett stimulerande arbete i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter så erbjuder vi ett bra paket med förmåner som träningsmöjligheter på arbetsplatsen, friskvårdsbidrag, förmånliga stugor och lägenheter för uthyrning men även kompetensutveckling och flexibla arbetstider. Vi på Valmet investerar i vår personal vad det gäller välbefinnande, ledarskap och hållbarhet. Hållbarhet utgör en stor central del av Valmets affärsstrategi och teknik för oss spelar en viktig roll när det gäller att bromsa och anpassa oss till klimatförändringen. Om företaget Valmet AB arbetar i hela världen och är en komplett leverantör av maskiner, utrustning och tjänster för kunder inom pappersindustrin - från idé till färdigt papper. Vi optimerar kundernas processer och erbjuder även Eftermarknad och Service inom affärsområdena Tissue och Paper. På Valmet arbetar vi aktivt för jämställdhet och mångfald, och sätter högt värde på de kvaliteter som detta medför.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-08-25
  • Sverige
  • Hyltebruk
  • Heltid
  • Kumla
  • Heltid