Snabbfakta

    • Linköping

Ansök senast: 2023-04-17

Beräkningsingenjörer till inhouse-projekt!

Publicerad 2023-03-17

Är du beräkningsingenjör och redo för nästa utmaning i din karriär? Just nu söker vi ingenjörer med erfarenhet av beräkning  dels till vårt inhouse-projekt i Linköping men också för uppdrag ute hos kund. 

ALTEN Linköping söker ingenjörer inom beräkning med fokus på statiskt eller dynamiskt FEM. Senior, junior eller något år, du kan vara vår nästa kollega! Du ska ha bra koll på Abaqus, ANSYS, Hypermesh, Nastran eller andra beräkningsprogram. Om du skulle vilja vara en del av en dynamisk omgivning med det senaste inom teknologin och likasinnade kollegor då är ALTEN helt rätt för dig.

Vad erbjuder vi? 

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång!Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap. ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklashos oss.  

Dina önskemål styr din väg framåt.  

 

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därförerbjuder vi tre extra lediga dagar per år.Hos oss är du ansluten till kollektivavtal ocherbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.  

 

Vad vi tror du behöver för att lyckas i rollen: 

  • En civilingenjörsutbildning inom relevant område, till exempel maskinteknik
  • Är du ny från skolan eller har ett eller några års arbetslivserfarenhet inom beräkning, hållfasthet och/eller dynamik är det lika intressant
  • Kunskap och intresse av beräkning i plåt eller komposit 
  • Du behärskar svenska i såväl tal som skrift/ Swedish language proficiency is non-negotiable

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 54 000 anställda i mer än 30 länder.Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1400 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.  

 

ALTEN har förfjärde åreti rad utsettstill en av Sverigesmest attraktivaarbetsgivare av Karriärföretagen 2023, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter 

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Liknande jobb:

  • Karlskrona
  • Heltid
  • Linköping