Snabbfakta

    • Linköping

Ansök senast: 2023-10-01

Beräkningsingenjörer till ALTEN i Linköping!

Publicerad 2023-09-12

Är du beräkningsingenjör och redo för nästa utmaning i din karriär? Just nu söker vi ingenjörer med erfarenhet av beräkning,  dels till våra inhouse-projekt på kontoret i Linköping men också för uppdrag ute hos våra kunder!

ALTEN i Linköping söker ingenjörer inom beräkning med fokus på statiskt eller dynamiskt FEM. Senior, junior eller något år, du kan vara vår nästa kollega! Du ska ha bra koll på Abaqus, ANSYS, Hypermesh, Nastran eller andra beräkningsprogram. Om du skulle vilja vara en del av en dynamisk omgivning med det senaste inom teknologin och likasinnade kollegor då är ALTEN helt rätt för dig.

Vad erbjuder vi?

På ALTEN är varje individ lika värdefull när vi utvecklar morgondagens värld idag. Vi möter framtida utmaningar genom att bidra med relevant kompetens i våra kunders projekt och ge våra medarbetare möjlighet att nå sin fulla potential. Det gör vi genom att erbjuda tekniska utmaningar, utvecklande möjligheter, inspirerande gemenskap och chansen att bidra till en hållbar framtid.

Vi är övertygade om att din utveckling styrs av din passion och drivkraft. Genom att vara verksamma inom flera olika branscher kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag och en möjlighet att påverka både din omvärld och din egen utveckling framåt.  Med ett coachande ledarskap guidar våra ledare dig i rätt riktning. Vi erbjuder även personliga utbildningsmöjligheter genom din individuella utbildningsbudget, som du kan nyttja i vår interna ALTEN Academy eller på externa kurser.

På ALTEN finns alla möjligheter till inspirerande gemenskap och att få göra det du tycker är roligt, tillsammans med dina kollegor. Under våra Tech Weeks får du höra vad dina kollegor jobbar med och även en chans att själv dela med dig av dina erfarenheter. Vi har flera interna nätverk, såsom ALTEN Sports och Women@ALTEN, där du ges möjlighet aktivera dig tillsammans med dina kollegor eller driva frågor och ämnen som just du brinner för.

För oss är balansen mellan arbete och fritid viktig – därför ger vi dig tre extra lediga dagar per år. Dessutom är alla våra anställda anslutna till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Vad vi tror du behöver för att lyckas i rollen: 

  • En civilingenjörsutbildning inom relevant område, till exempel maskinteknik
  • Är du ny från skolan eller har ett eller några års arbetslivserfarenhet inom beräkning, hållfasthet och/eller dynamik är det lika intressant
  • Kunskap och intresse av beräkning i plåt eller komposit 
  • Du behärskar svenska i såväl tal som skrift/ Swedish language proficiency is non-negotiable

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största konsultbolag inom teknik, IT och Life Sciences med över 54 000 anställda i fler än 30 länder. Vi är en global aktör med lokal närvaro, med 1400 engagerade kollegor från Lund i söder till Skellefteå i norr. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Flyg & Försvar, Energi, Industri, Offentlig sektor och Life Sciences.

ALTEN har i fyra år i följd utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Rekryteringsprocessen sker löpande så sök redan idag. Vi ser fram emot din ansökan! 

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-08-18
  • Umeå
  • Stockholm - Kista
  • Arboga
  • Heltid