Snabbfakta

    • Gothenburg

Ansök senast: 2022-12-08

Beräkningsingenjör Inhouse Göteborg

Publicerad 2022-11-08

Är du beräkningsingenjör och redo för nästa utmaning i din karriär? Just nu söker vi ingenjörer med erfarenhet av beräkning och hållfasthet till vårt inhouse team i Göteborg!

OM ROLLEN:

Just nu söker vi 2-3 beräkningsingenjörer som vill arbeta i vårt inhouse team i Göteborg. Vi söker dels någon mer erfaren ingenjör som är redo att ta på sig en mer teamledande roll samt någon mer junior. I rollen kommer du samarbeta med övriga beräkningsingenjörer samt konstruktörer.

VI ERBJUDER DIG:

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap.ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt. 

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

För att lyckas i rollen ser vi att du har följande erfarenhet:

  • Minst kandidatexamen inom relevant område.
  • Några års arbetslivserfarenhet där du arbetat som beräkningsingenjör.
  • Erfarenhet av att arbeta i Hypermesh, Abaqus eller Optistruct/Nastran.

Svenskt medborgarskap och godkänd registerkontroll enligt FMVs riktlinjer är ett krav för tjänsten.

Meriterande för tjänsten är:

  • Erfarenhet från att ha jobbat inom flygindustrin eller liknande.

Urvalet sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Om ALTEN 

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.  

ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.  

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se 

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-12-01
  • Linköping
  • Göteborg
  • Heltid