Snabbfakta

  • Härnösand
 • Heltid
 • Konsultuppdrag

Ansök senast: 2022-09-29

Bemanningssamordnare väginventering

Publicerad 2022-09-15

Vill du vara med och bidra till ett säkert underhåll av vägar? Sök detta jobb som Bemanningssamordnare väginventering på Underhåll - en del av allas vardag!

På enheten Tillgångsförvaltning ansvarar vi för bl a inventering av vägtrummor på nationell nivå. Detta är ett omfattande arbete som sköts av c:a 50 inventerare runtom i hela landet. Informationen lagras i en nationell vägdatabas. Nu söker vi en projektsamordnare som kommer utgöra stöd till projektledaren och avlasta och biträda denne genom ett projekts alla faser. Rollen är mycket varierande beroende på vad som är fokus i projektets fas. Du stöttar bland annat i projektens kontinuerliga ekonomiuppföljning, intern administration, rekrytering, samt att arbetet genomförs enligt de lagar, regler, bestämmelser, riktlinjer, förordningar och interna arbetsinstruktioner som finns.

Arbetet kommer även innehålla riskhantering, inklusive arbete med förberedelser och underlag inför arbeten i fält, samt tidplansuppföljning.

Då vi arbetar nationellt förekommer det i tjänsten resor med övernattning samt lokala bilresor.

Vem är du?

Du är en resultatorienterad person som drivs av att arbeta i en föränderlig miljö samt anta utmaningar i det dagliga arbetet. Du är en självgående person som har lätt för att skapa goda relationer och samarbeta. Du har en förmåga att förmedla budskap och ge förklaringar på ett lättbegripligt och pedagogiskt sätt, både muntligt och skriftligt.

Vi söker dig som:

 • har minst eftergymnasial utbildning inom datainsamling/ GIS/ kart-och mätteknik/ lantmäteri e.d.
 • har flerårig aktuell erfarenhet av fältinventeringar inom vägsektorn
 • har god fysisk form (dvs kunna vara ute hela dagen, gå i diken, på ojämna ytor etc)
 • har i professionella sammahang handlett och givit stöd åt nyanlända, långtidsarbetslösa och personer med funktionsvariationer
 • har erfarenhet av att jobba med anställningsadministration samt att hålla rekryteringsintervjuer
 • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • har goda kunskaper i engelska i tal och skrift
 • har giltigt B-körkort för manuellt växlad bil

Det är meriterande om du:

 • har erfarenhet av personal- och ekonomisystemen Heroma, Agresso och CDI
 • har erfarenhet av samverkan med Arbetsförmedlingen där man företräder arbetsgivaren

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!

I denna rekrytering kan webbaserade tester komma att användas som en del i urvalet. Intervjuerna är preliminärt planerade att hållas v. 40-41/2022, via Skype.

Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.

#LI-Hybrid

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Inom verksamhetsområde Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda, oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.