Snabbfakta

  • Stockholm
 • Heltid
 • Konsultuppdrag
 • Omgående, flexibelt

Kategorier:

 • Bygg och anläggning
 • Väg och vatten
 • Samhällsbyggnad

Ansök senast: 2022-02-01

BAS-P konsult till Sweco

Publicerad 2021-12-03

Vill du vara med och forma framtidens samhälle? Swecos projektledningsverksamhet söker nu dig som vill bidra med din kunskap och utvecklas inom fältet. I rollen som BAS-P konsult kommer du att arbeta med inrättandet av arbetsmiljöplaner för Swecos spännande projekt runt om i Stockholmsregionen. Dessutom erbjuds du flexibilitet i bemärkelse av ort som du önskar utgå från, där du exempelvis kan välja mellan Stockholm, Uppsala, Västerås eller Norrköping. Låter detta som ett intressant nästa karriärsteg för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Som handläggare för BAS-P kommer du att arbeta i uppdrag av olika komplexitet. Du ansvarar för arbetsmiljösamordningen inom uppdraget och ansvarar för att driva projektet mot satta mål. Din tjänst kan innebära både nationellt och internationellt samarbete. Du kommer också att arbeta med att utveckla nya och befintliga kundrelationer samt utveckla Swecos affärer.

För denna tjänst erbjuds flexibilitet gällande föredragen ort att utgå ifrån. Sweco har kring 50 kontor i Sverige, och befinner du dig i angränsade städer till Stockholm som exempelvis Uppsala, Västerås eller Norrköping så ges du möjligheten att utgå från det kontor som är dig närmast geografiskt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare. Det finns goda möjligheter att bli anställd på Sweco på sikt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Det här är Sweco

 • Har en civilingenjörsexamen mot relevant område.

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

 • Kunskap om BAS-P (certifiering/arbetserfarenhet)

För att lyckas i rollen som BAS-P söker vi dig som är engagerad, ansvarstagande och affärsmässig. På Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet. Du ser hur deltagande i planering och projektering är viktigt för såväl bygg- som driftskede och är van vid att stötta och samordna projektörerna och deras arbete så att risk för ohälsa och olycksfall förebyggs.

Som konsult på Sweco ansvarar du för ditt eget arbete när det gäller affärsmässighet, kvalitet, tidshållning, leverans och resursplanering. Du har också ett ansvar för att utveckla ditt interna nätverk och dina kundrelationer. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, att naturligt engagera sig i kundens verksamhet och att bidra till att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Att du delar med dig av din expertis och dina erfarnheter ser vi som en självklarhet.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Flexibelt, Stockholm med angränsande städer

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn10@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Liknande jobb

Publicerad: 2021-12-21
 • Göteborg
 • Heltid
Publicerad: 2022-01-10
 • Stockholm (Solna)
Publicerad: 2021-12-23
 • Borlänge
 • Heltid