Snabbfakta

    • Sverige
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-10-09

BACKEND-UTVECKLARE TILL IPOOL

Publicerad 2022-09-19

Vill du vara med och förändra bemanningsbranschen genom moderna och smarta IT-stöd? ipool grundades med syfte att underlätta bemanning och kommunikation i personalintensiva branscher och här får du som backend-utvecklare direkt påverkan på användares vardag.

Om vår kund
Med fokus på användarvänlighet strävar ipool efter att göra tidskrävande och komplexa utmaningar inom workforce management effektiva och enkla, för både personal och chefer. Över 70 000 användare fördelade på drygt 1 700 arbetsplatser i Norden använder ipools SaaS-tjänst, där fast- och timanställda kan kommunicera, se sina scheman, få pass-erbjudanden, ansöka om ledighet och byten samt visa intresse att jobba fler arbetspass. Läs mer om ipool på: ipool.se

Under våren 2022 förvärvades ipool av AB Effektiv – var med i vidareutveckling tillsammans med oss!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med ipools egenutvecklade system där du tillsammans med teamet ansvarar för att driva produkten och plattformen framåt. Bland annat kommer du att skapa och vidareutveckla integrationer med partnersystem.

ipool är en hybrid arbetsplats där teamet arbetar tillsammans minst en dag i veckan på kontoret beläget på Kungsgatan i Stockholm.

Din profil
För att lyckas i rollen har du tidigare arbetat i en liknande roll och du har höga ambitioner att, tillsammans med dina kollegor inom utveckling, produkt och marknad utveckla vår produkt till den mest användarvänliga. Du drivs av att hitta nya möjligheter och kontinuerligt implementera och testa förbättringar med smart teknik.

Vi letar efter dig som har:
• Goda kunskaper i .NET/C#
• Erfarenhet av integrationer mellan system inklusive utveckling av REST-API:er
• Goda kunskaper i Relationsdatabaser/SQL
• Förmåga att bygga produkter med god användarvänlighet
• Erfarenhet av agila arbetssätt
• Du talar och skriver flytande svenska och engelska

Har du dessutom erfarenhet av Azure, Microsoft SQL Server eller Cordova är detta meriterande. Vi ser det också som ett plus om du tidigare arbetat inom retail och/eller med bemanningsverksamhet.
Vi är ett glatt gäng och söker dig som trivs i att arbete i mindre team där ditt arbete får direkt påverkan på användaren.

Är du nyfiken och vill veta mer ser vi framemot att besvara dina frågor, kontakta gärna rekryteringsansvariga Victoria Berglund Öberg på victoria.oberg@effektiv.se eller Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se

Vet du redan att detta är rollen för dig – välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande.

Sökord
backend, C#, .NET, utvecklare

Liknande jobb: