Avdelningschef Hårdvara inom R&D

Publicerad 2022-11-13

Avdelningschef - Hårdvara inom R&D
Göteborg

Nu söker vi dig som vill ansvara för vår grupp inom elektronik och mekanik.

Vi erbjuder
I rollen som avdelningschef inom hårdvara hos oss på Unjo erbjuds du en omväxlande och utvecklande karriärväg. Våra fantastiska medarbetare och den pågående elektrifieringen av produkter gör att vi växer snabbare än någonsin. Våra produkter ligger i teknikens framkant och våra kunder finns inom många områden, såsom förnybar energi, fordon, medicinteknik, robotar och annat spännande.

Vi har en stark gemenskap och korta beslutsvägar. Som avdelningschef ges du utrymme att vara med och påverka vår framtida utveckling och växa med oss.

 

Vad har Tony Rydebrink, Head of R&D, att säga om hur det är att jobba på Unjo?

 "Som ledare värderar jag alla i organisationen och vi skapar möjlighet för alla att få utvecklas. På så sätt behåller vi nöjda, motiverade medarbetare som ges förutsättningar att prestera. Min ledarstil är situationsanpassad så alla får den ledning de behöver. Prioritet ett för mig är att skapa motivation och glädje tillsammans med mina team."

Läs mer om vad dina blivande kollegor har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/unjo

 

Vad blir din uppgift?
Som avdelningschef kommer du ha en framträdande roll i vårt team inom produktutveckling där du ansvarar för din grupp med duktiga ingenjörer, inkluderat designansvar för våra produkter. Genom ett tryggt ledarskap motiverar du gruppens förmåga att leverera produkter av högsta kvalitet.

Med din erfarenhet och kompetens bidrar du till vår fortsatta utveckling och till att vi växer som en stark aktör på marknaden.

Inkluderat i dina arbetsuppgifter är: 

 • Designansvarig för att säkerställa kvalité och leverans av våra produkter
 • Projektansvar för ditt teknikområde
 • Coachning och kompetensutveckla ditt team
 • Budgetansvar för avdelningen
 • Hålla dig uppdaterad om tekniken i ditt ansvarsområde
Din bakgrund och erfarenhet
Du är van att axla ett ansvar och har god kunskap om hårdvara. Du är en trygg ledare som trivs och drivs av att arbeta med avancerad teknik, samt att coacha ditt team för att ge bästa förutsättningar som tjänar individen såväl som vår fortsatta utveckling. Vi ser gärna att du har god kunskap inom kraftelektronik, då det är ett område som växer starkt hos oss. 
 • Teknisk förståelse för digital och analog hårdvara
 • Master eller Bachelor of Science, alternativt motsvarande erfarenhet
 • Goda kunskaper inom elektronikkonstruktion och tidigare erfarenhet av arbete i CAD
 • Förståelse för PDM system, hur man strukturerar ihop produkter och hur man förmedlar information till tillverkande enhet
 • Meriterande med tidigare ledarerfarenheter från produktutvecklande och producerande företag
För att lyckas med oss tror vi att du är en kommunikativ och resultatfokuserad person. Du har en förmåga att se helheten, och arbeta kundorienterat.

 

Kontakt och ansökan
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Tony Rydebrink, R&D Manager, på 0734-60 86 26 tony.rydebrink@unjo.com (du ansöker via ansökningsknappen nedan) 

För frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Malou Magnusson, Intenso Teknikrekrytering AB, på 0707-588745.

Vi ber dig söka omgående då urvalet sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Om företaget
Unjo har sedan 1996 utvecklat, konstruerat, tillverkat kundanpassade motorstyrsystem. Vi har en unik position och är idag ett världsledande företag inom området kundanpassade motorstyrsystem med två tredjedelar av personalen inom FoU. Vi har levererat motorstyrningsprojekt till olika industrier i mer än 20 år som spänner från medicinteknik till automatisering och försvar/flygindustri, från konsumentprodukter och bilindustri till fastighetsautomation och elektriska handverktyg. Läs mer om oss på www.unjo.se

Liknande jobb:

 • Linköping
Publicerad: 2022-10-12
 • Sundbyberg