Snabbfakta

    • Linköping
    • Norrköping

Kategorier:

Ansök senast: 2024-01-31

Arbetsmiljöingenjör med fokus kontorsmiljö

Publicerad 2023-09-03

Sigma Industry East i Linköping och Norrköping erbjuder konsulttjänster till industrikunder runt om i regionen. Här arbetar ca 40 konsulter inom bland annat projektledning, produktionsteknik, produktutveckling, HSE, arbetsmiljö, automation och kvalitet.

Vi behöver nu växa och därmed söker vi en arbetsmiljöingenjör med fokus på kontorsmiljö.

Inom rollen kommer du att arbeta med säkerheten på arbetsplatsen, just denna roll har fokus kontorsmiljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande roller samt att du har förmågan att leda och driva ett systematisk arbetsmiljöarbete för att stötta en av våra kunder. Rollen kan även innebära att se över nuvarande processer och standarder samt bedriva utbildning inom området hos kunden.

Som person är du engagerad och affärsmässig, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av såväl självständigt arbete som i team med andra.

Vi söker efter den bästa konsulten, som tillsammans med oss vill vara delaktig i att bygga upp morgondagens teknikkonsultföretag och det bästa laget i Östergötland.

Sigma Industry är ett entreprenörsdrivet konsultföretag som bär fanan högt när det gäller omtanke för varandra och vår omvärld! Vårt mål är att förbättra morgondagen för våra kunder genom våra konsulters kunskap, drivkraft och nyfikenhet. Hos oss har du möjlighet att lära dig något nytt eller arbeta inom områden som du redan är trygg och erfaren inom. Vi lär oss av varandras erfarenheter och har roligt tillsammans!

Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta mig. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum. Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev!

Kontakt

För mer information kontakta

Moa Borland,
+46 760075792
Moa.Borland@sigma.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-08-07
  • Finspång
  • Heltid
Publicerad: 2023-09-20
  • Solna