Snabbfakta

    • Helsingborg
  • Heltid

Kategorier:

  • Bygg och anläggning
  • Chefer och ledare
  • Projektledning

Ansök senast: 2022-08-28

Arbetsledare Väg & Anläggning Syd - Helsingborg

Publicerad 2022-07-25

Väg och Anläggning Syd bedriver verksamhet i Skåne, Småland, och på Gotland. Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, Va-anläggningar, järnvägar, hamnar med mera – oavsett projekt är målet alltid att
överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda. Vi vill fortsätta vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande och vara med och bygga framtidens satsningar. Våra projekt finns runt om i Skåne vilket förutsätter att du är mobil.

Vi jobbar som ett team och oavsett vilken roll vi har så delar vi ett gemensamt mål; att överlämna en produkt som gör oss och våra kunder stolta och nöjda. Dessutom har vi roligt på vägen dit! Nu söker vi arbetsledare till Helsingborg/Nordvästra Skåne.

Vill du vara med där det händer?

Som arbetsledare hos oss styr och leder du den dagliga produktionen ute på våra arbetsplatser. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. Du ansvarar även för att upprätta arbetsberedningar
över olika arbetsmoment och du ser till att dessa utförs säkert och så effektivt som möjligt. I ditt arbete har du täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

Vem är du?

Vi söker dig som trivs ute i produktionen och har en stark vilja att leda produktionsteamet till hög produktivitet och kvalitet. För att du ska ha de bästa möjligheterna att axla rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta inom mark/anläggning, infrastruktur eller järnväg.

Du kan ha en byggteknisk utbildningsbakgrund eller så har du förvärvat likvärdiga kunskaper genom erfarenhet inom anläggningsbranschen. Du får gärna ha ett intresse för digitaliseringsfrågor och vara nyfiken på nya arbetsmetoder. För att lyckas i rollen ser vi att du är öppen, inkluderande och trivs med att jobba i en verksamhet där vi värdesätter samarbete. Framförallt är det viktigt att du som ledare har förmågan se och använda på den yrkeserfarenhet som finns hos medarbetare samt kan motivera mot gemensamma mål.

Vill du trivas och ha roligt på jobbet, ansök idag!

Ansök genom att skicka in ditt CV, och om du vill ett personligt brev, senast den 28 augusti. Vid frågor angående tjänsten kontakta distriktschef Peter Sjöberg på telefon: 010-4491323.
Annonsen ligger ute under en del av vår semester och vissa veckor har vi tyvärr svårt att vara tillgängliga för svar, men vi ser fram emot att din ansökan.

Välkommen till Skanska!