Snabbfakta

    • Frövi

Ansök senast: 2022-10-09

Arbetsledare till Underhåll Mekanik, avdelning Fiber (Frövi)

Publicerad 2022-08-10

Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass? 

BillerudKorsnäs Frövi / Rockhammar tillverkar vätske- och förpackningskartong av hög kvalitet motsvarande 50 000 en-liters förpackningar per minut. På Underhållsavdelningen och Sektion Mek är vår uppgift är att säkerställa en förutsägbar och stabil drift i vår produktion dygnet runt.  

Nu behöver vi stärka vår verksamhet med en arbetsledare till fiberavdelningen inom området mekanik. 

I rollen som arbetsledare får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat. Du kommer att styra och koordinera den dagliga verksamheten inom hela området i fiberavdelningen. Ansvarsområdet omfattar fabrikerna i Frövi och Rockhammar och du kommer ansvara för att planera bemanning och resursbehov, samtidigt som du vid behov samordnar olika underhållsinsatser med externa firmor.  

Du kommer att leda ett arbetslag som består av ca. 10 medarbetare som är placerade i både Frövi och Rockhammar. Tillsammans kommer ni att utveckla underhållsarbetet och bryta ner våra mål till aktiviteter för att vi tillsammans ska nå våra mål inom avdelningen. Du kommer att arbeta tätt med övriga arbetsledare och stabsfunktioner inom underhållsorganisationen på Frövi Bruk. 

 

Ett hållbart ledarskap  

Medarbetare som skapar hållbara produkter behöver hållbara ledare. Som ledare hos BillerudKorsnäs kommer du få ta del av vår ledarskapsakademi och vårt ledarskapsprogram Sustainable Leadership (sv. Hållbart ledarskap), där du kommer få verktygen, utbildningarna och stödet för att kunna vara en hållbar ledare och uppfylla fyra löften till dina medarbetare: 

·         Jag bryr mig och leder en säker arbetsmiljö. 

·         Jag leder förändring och prestation.  

·         Jag engagerar och frigör potential.  

·         Jag kommunicerar effektivt.  

 

Din framtida chef, Johan Bågling, är en av våra Hållbara Ledare. Läs mer om Johans syn på hållbart ledarskap här:  

(https://www.billerudkorsnas.se/karriar/lar-kanna-oss/billerudkorsnas-sustainable-leaderhip/johan-bagling) 

Kvalifikationer

Du har en teknisk gymnasial utbildning eller relevant yrkeserfarenhet inom industriellt underhåll. Vi ser gärna relevant erfarenhet från processindustri eller erfarenhet av underhåll med mekanisk kompetens.  

Du har tidigare ledarskapserfarenhet.  

Då vi är ett internationellt företag är det viktigt att du talar och skriver både svenska och engelska.  

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ett av BillerudKorsnäs främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du i din roll har ett naturligt säkerhetstänk och bidrar aktivt till vår gemensamma säkerhetskultur.  
För att passa i tjänsten som arbetsledare söker vi dig som är en strukturerad och positiv lagspelare med ett stort intresse för att arbeta med och utveckla människor för att de ska nå sin fulla potential. Man behöver även vara lyhörd för produktionens behov och vara en mycket god samarbetspartner. Vi tror även att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet. 
Du är även duktig på att kommunicera och skapa goda relationer genom hela organisationen. Din datorvana är god och du hanterar med van hand Office-paketet.  
Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra. 

Vi erbjuder dig 
·         En attraktiv anställning med marknadsmässig lön, semester,       friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. 
·         En möjlighet att växa genom ditt arbete och utvecklas professionellt. 
·         Många kollegor att lära sig av, både lokalt och internationellt. 
·         Ett utmanande arbete med många kontaktytor. 
·         En informell, förbättringsinriktad företagskultur. 
·         En engagerad chef. Slå gärna Johan en signal så berättar han gärna mer.  

Kontakt

Har du frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Johan Bågling: johan.bagling@billerudkorsnas.com /               070-793 77 02.

Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Fredrik Jansson, HR Business Partner Frövi. Tel: 072-214 71 04

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-15
  • Göteborg
  • Heltid