Snabbfakta

    • Mora
  • Heltid

Ansök senast: 2022-12-04

Arbetsledare Hus - Mora

Publicerad 2022-11-16

Just nu har vi ett flertal spännande pågående i Dalarna och söker dig som vill utvecklas som arbetsledare

Skanskas husbyggnadsverksamhet i Region Norr har fokus på bostäder samt kommersiella fastigheter. Vi har ett nära samarbete med våra kunder och är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, handel, skolor och kontor med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

Trivs du med att leda och planera?

Som arbetsledare hos oss styr och leder du den dagliga produktionen ute på våra arbetsplatser. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. Du upprättar även arbetsberedningar över olika arbetsmoment och ser till att dessa utförs så säkert och effektivt som möjligt. I ditt arbete har du täta kontakter med exempelvis projektets produktionschef/platschef men även med underentreprenörer och leverantörer.

Vi erbjuder dig ett givande arbete i en tajt sammansvetsad grupp som välkomnar nya medarbetare och tar hand om varandra. Hos oss på Skanska får du möjligheten att förverkliga spännande byggprojekt i ett modernt, värderingsstyrt företag som fokuserar på hållbar samhällsutveckling.

Du brinner för produktionen och vinnande lag!

Vi söker dig som trivs ute i produktionen och har en stark vilja att leda teamet till att producera med hög produktivitet och kvalitet. Du har mångårig erfarenhet inom branschen, relevant utbildningsbakgrund och stor produktionskunskap. Du är van att arbeta i en arbetsledande roll.

Som person är du trygg, tydlig och strukturerad och du har förmågan att få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål.

Vi behöver din ansökan senast 4 december!

Du söker genom att bifoga CV och gärna ett kort personligt brev. Har du frågor gällande tjänsten får du gärna kontakta Per Gummås på 010-449 01 14.

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-11
  • Lindesberg
  • Umeå
  • Heltid