Snabbfakta

    • Stockholm

Ansök senast: 2023-11-25

Arbetschef

Publicerad 2023-08-27

Arbetschef
Stockholm

Rosenqvist expanderar och söker nu ytterligare en arbetschef i Stockholm.

Rosenqvist Entreprenad utför i huvudsak mark och anläggningsentreprenader inom järnväg samt kollektivtrafik. Arbetet präglas av nyskapande, ansvarstagande och långsiktiga kundrelationer. Som arbetschef hos Rosenqvist Entreprenad blir du en aktiv medlem i bolagets ledningsgrupp och en av de viktigaste kulturbärarna i bolaget.

Vi erbjuder
Rosenqvist Entreprenad erbjuder dig ett självständigt arbete med klart definierat ansvar och befogenheter. Vi har tydliga värderingar, kompetenta medarbetare och stor möjlighet att påverka och utveckla verksamheten. Vår värdegrund, som består av värdeorden Respekt, Ordning och reda, Säkerhet, Engagemang och Nytänkande, är en viktig del i arbetet för att driva våra projekt och verksamhet mot hög lönsamhet och kvalitet. Vi välkomnar dig till ett engagerat team med hög laganda som hjälps åt med de utmaningar som uppstår i verksamheten.

Vad har Roger Färninger, platschef, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag började på Rosenqvist 2020 för att få komma till en mindre organisation. Det är ett riktigt kul och utmanande att jobba här, med varierande arbetsuppgifter och mycket kompetenta kollegor. Stämningen i teamet är bra. Vi har en bra dialog och alla bidrar och är involverade i verksamheten. De största fördelarna med Rosenqvist är att få jobba med frihet under ansvar och att ha bra och kunniga kollegor."

Om tjänsten
I rollen som arbetschef ansvarar du för personal och ekonomi, samt har ett övergripande ansvar för flertalet projekt. Du följer upp och stöttar projekten i din verksamhet samt dina medarbetare, för att säkerställa leverans av projekt med hög kvalitet, god ekonomi och nöjda kunder.

Som arbetschef ansvarar du för att följa bolagets affärsplan och inarbeta detta i gruppens egen plan. Du har även ett marknadsansvar där du aktivt arbetar för att ta nya marknadsandelar och passande projekt. Du rapporterar till och har ett nära samarbete med bolagets VD.

Vad har Kristian Hammarberg, VD, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag valde att jobba på Rosenqvist Entreprenad för att det är en mindre organisation med fokus på produktion och lönsamhet. Jag kände till Rosenqvist sedan tidigare och har bara bra erfarenheter av både företaget och all personal. Det är ett seriöst välordnat bolag, men ändå det ”lilla” företaget med dess flexibilitet. Vår vision är att växa med bibehållet resultat och nöjda medarbetare.

Som anställd får man bra förmåner, bra kommunikation och lyhörda chefer. Vi har mycket kompetent personal vilket gör vardagen rolig och utmanande då vi kan ta komplicerade projekt. För att trivas i rollen som arbetschef behöver du ha engagemang och affärsmannaskap. Vi letar efter en lyhörd ledare med en gedigen teknisk kompetens, då frågor av alla slag kan dyka upp. "

Din profil
Till rollen som arbetschef söker vi

  • En god ledare
  • Mångårig erfarenhet av projektledning inom väg-/ anläggnings- eller järnvägsprojekt
  • Bygg- eller civilingenjör är meriterande
  • Förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer
  • Vana att jobba med en strategisk och hållbar affärsmässig plan

Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och affärsinriktad. Som ledare har du förmåga att skapa ett starkt team som levererar projekt i tid med god ekonomi, hög kvalitet och en trygg och bra arbetsmiljö. Du är tydlig, och kan delegera ansvar, men är samtidigt beredd att aktivt stötta dina medarbetare ute på arbetsplatsen.   

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Christofer Dahlman, 0702-469300, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Rosenqvist Entreprenad
Rosenqvist Entreprenad grundades 1985 och utför i huvudsak mark och anläggningsentreprenader inom järnväg samt kollektivtrafik. Arbetet präglas av nyskapande, ansvarstagande och långsiktiga kundrelationer. Ambitionen är att vara en långsiktig och pålitlig partner som kan bidra till att säkra projektens genomförande, kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Kunden ska tryggt kunna lämna över ett uppdrag med vetskapen att det tas ett helhetsansvar. Rosenqvist Entreprenad ingår i koncernen VESTUM. Följ med oss på vår spännande tillväxtresa där nya möjligheter väntar. VESTUM är en svenskt förvärvsdriven koncern med inriktning mot bygg och anläggning, Infrastruktur och ROTSektorn.

Läs mer på www.vestum.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-08-28
  • Stockholm
  • Heltid
  • Karlsborg