Snabbfakta

  • Karlskrona
  • Karlshamn

Ansök senast: 2023-02-02

Är du vår nästa stjärna inom DevOps?

Publicerad 2022-09-05

Sigma Technology IT Infra AB växer så det knakar och vi ser en stor efterfrågan hos våra kunder på kompetens inom DevOps. Oavsett om du kallar dig DevOps-engineer, DevOps-konsult, eller något annat trevligt så är vi förmodligen precis den arbetsgivare du söker!

Vi har öppningar både för dig som är mer senior inom DevOps och för dig som hittills bara har ett fåtal års erfarenhet inom området. Du får gärna berätta för oss redan i din ansökan om du är intresserad av att tillexempel leda ett DevOps-team eller om du befinner lite mer i början av din karriär.

Du kommer att bli anställd av oss på Sigma Technology och ingå i ett härligt konsultteam som gör saker tillsammans och har roligt längs vägen. Vi sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss - länge!

Vi på Sigma Technology är otroligt stolta över att våra medarbetare har röstat fram oss som Sveriges topp-3 mest rekommenderade arbetsgivare hela 3 år i rad: 2019, 2020 och 2021. Nu hoppas vi att du blir en del av oss!

Du kommer att arbeta som en integrerad del i våra kunders team för att garantera säkerhet, prestanda, automatisering av infrastruktur och skalbarhet. För att bli framgångsrik i de olika rollerna vi söker tror vi att du bockar av ett flertal av dessa önskemål från vår sida:

 • Är duktig på programmering eller scriptning
 • Har kompetens och erfarenhet av Linux och/eller Windows
 • Har erfarenhet från flera av de stora molnplattformarna som Azure, AWS och Google Cloud
 • Har erfarenhet av olika arbetssätt kopplat till DevOps, som agilt arbetssätt
 • Har erfarenhet av exempelvis Kubernetes, Docker, OpenShift, Powershell, SCCM/Intune


Du blir en del av ett team som tillsammans driver och vidareutvecklar DevOps-baserade arbetssätt och medverkar i både projekt och förvaltningar. Det är en stor fördel om du trivs både med planerande och koordinerande arbetsuppgifter och mer operativt arbete i systemen och plattformarna.

Som person har du en analytisk förmåga, lätt att lära och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har fallenhet för att se helheten men kan också grotta ner dig i detaljer när så behövs. Vi tror också att du har en god social kompetens och är duktig på att kommunicera både internt och externt med andra människor. För att underlätta kommunikationen är det bra om du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i både tal och skrift.

Låter detta som något du vill veta mer om? Då tycker vi att du ska skicka in din ansökan och börja bekanta dig med Sigmafamiljen och de möjligheter som kommer med det.

Vi ser verkligen fram emot att få höra mer från dig!

Kontakt

För mer information kontakta

Åsa Davidsson,
+73 3461468
asa.davidsson@sigmatechnology.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-14
 • Lund
Publicerad: 2022-09-06
 • Gothenburg
Publicerad: 2022-06-22
 • Stockholm