Snabbfakta

    • Malmö
    • Kristianstad

Ansök senast: 2024-01-11

Är du Senior Projektledare och söker en ny utmaning?

Publicerad 2023-06-20

Vi söker nu en Senior Projektledare.

Detta projektet är redan startat, dokumentation, arbetsprocesser, organisation, risk-analyser mm är på plats. Projektet är nu inne i en utvecklingsfas och förberedelse för implementering. Stort fokus behöver läggas på samarbete och att säkerställa så att lösningen uppfyller rätt behov.

Det viktigaste är att hålla samman helheten i programmet och leda så att alla drar åt samma håll. Att säkerställa att den digitala utvecklingen sker i samklang med verksamhetens behov samt att det digitala verktyg man tar fram sker i nära samarbete med en pågående process och kompetensutveckling.

Du skall ha stor erfarenhet av att driva projektbaserad nyutveckling tillsammans med agil flödesbaserad utveckling. Detta kräver erfarenhet och pondus tillsammans med ett ödmjukt arbetssätt, en stor social förmåga och en erfarenhet av att hantera komplexa frågeställningar. Du skall projektleda program med resurser från DoIT och i samarbete med övriga verksamheten.

Krav för denna roll:

  • Måste kunna verka som en länk mellan projekt och styrgrupp
  • Vara en del av Innovations- & Projektledning
  • Bidra till att utveckla hur kunds verksamhet kan arbeta med digital utveckling på ett tillfredsställande sätt.

Vi erbjuder

Sigma Technology stöttar omvärlden, branscher, företag och anställda genom digitalisering, ny teknologi och nya tekniker. Vårt CSR-arbete har fokus på en hållbar framtid genom utbildning och innovation. Vi kombinerar en stark lokal närvaro med en global räckvidd och kapacitet och förväntar oss en bättre morgondag för alla.

Sigma Technology är Sveriges Top 1 Mest Rekommenderade Arbetsgivare (2019,2020,2021), Sveriges Top 3 Bästa Arbetsgivare (2019,2020,2021,2022) och Sveriges Best Managed Company (2019,2020,2021,2022). Vi är ett framåtdrivande globalt företag med en stark familjeanda. Hos oss kommer våra anställda först. Det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra, trivs och har rätt förutsättningar för att utvecklas.

För oss är kollektivavtal, generös friskvård, utbildningspeng och möjlighet till trivselaktiviteter utanför arbetstid en självklarhet! Vi vill att våra medarbetare ska trivas hos oss länge och känna sig som en del av Sigma-familjen.

Vi kallar till intervju löpande så skicka din ansökan idag och ta chansen att bli en del av en fantastisk gemenskap!

Kontakt

För mer information kontakta

Åsa Davidsson,
+07 06017122
asa.davidsson@sigmatechnology.com

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-11-15
  • Landskrona